„ZILELE ORAȘULUI LUDUȘ"

Distribuie pe:

Domnul primar Ioan Cristian Moldovan îi invită pe ludușenii de acasă și pe cei plecați în alte zări să participe, în zilele de 31 mai, 1 și 2 iunie 2019, la sărbătoarea „Zilele orașului Luduș", o sărbătoare a bucuriei, tradiției și diversității, organizată de Primărie, în parteneriat cu Best EvenTeam Impresario, din Cluj-Napoca.

Pe considerentul că, după familie, școala este cea care îi formează pe copii și tineri pentru viață, sărbătoarea începe cu ZIUA LICEULUI, care va avea loc vineri, 31 mai 2019, începând cu ora 9, în curtea Liceului Tehnologic. Sunt invitați să participe toți cei în a căror biografie sunt cuprinși și anii de liceu ludușean. Deviza festivității este „Împreună suntem mai senini, mai frumoși, mai buni". Invitația o semnează profesorul Claudiu Corneliu Ciucă, directorul liceului.

Programul Zilelor orașului Luduș este următorul. Vineri, 31 mai 2019, între orele 16 și 19, preșcolarii și doamnele educatoare de la Grădinița „Căsuța Fermecată", susțin în Piața mare un spectacol dedicat copiilor și părinților. Întâlnirea copiilor, părinților și bunicilor va avea loc pe platoul din fața Casei de Cultură. De aici și până la locul spectacolului, cu toții participă la parada personajelor Disney. Între orele 19 și 23, scena în aer liber aparține trupelor Corax, Riff, solistei Adda și Dj-ului Ionuț; sâmbătă, 1 iunie 2019, între orele 16 și 23, vor evolua Bertici Riverek, Spike, Noaptea Târziu, Andra și Dj Ionuț; duminică, 2 iunie 2019, între orele 16 și 23, este ziua folclorului muzical și coregrafic, cu soliștii Irina Deac, Denisa Marchiș, Adriana Felicia Felea, Roxana și Septimiu Pop, Aurora și Săndel Mihai, Ionela Moruțan, Tine Vereșezan și Orchestra San Music, cu ansamblurile de dansuri populare Ardealul și Hajdina, din Luduș, Mara, din Sighetul Marmației, Muskatli Zenekar, Porolissum, din Zalău, Datina, din Grebenișul de Câmpie. Acompaniază Orchestra condusă de Săndel Gavriș. Prezentatoare: Elisa Cantemir. O încheiere spectaculoasă, cu jocuri de artificii și lasere.

Lasă un comentariu