UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ȘTIINȚE ȘI TEHNOLOGIE - NUME DE REFERINȚĂ ALE ORTOPEDIEI EUROPENE, PREZENTE LA CURSUL INTERNAȚIONAL DE ARTROSCOPIE DE LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 29-31 mai 2019, cea de-a cincea ediție a Cursului Internațional de Artroscopie, desfășurat sub patronajul ESSKA-SRATS.

„Cursul Internațional de Artroscopie de la Târgu-Mureș se află la a cincea ediție în 2019. O mică aniversare care ne surprinde într-o etapă de dezvoltare atât pe plan științific, cât și pe plan organizatoric fără precedent. Cursul se desfășoară sub patronajul ESSKA-SRATS, avem cele mai importante nume ale ortopediei europene prezente la Târgu-Mureș și suntem asaltați de cursanți din întreaga țară și din alte patru țări", au precizat organizatorii evenimentului.

Deschiderea oficială a manifestării științifice va avea loc astăzi, 29 mai 2019, începând cu ora 8.30, în Amfiteatrul 1 al Facultății de Farmacie.

Lasă un comentariu