JCI EDUCLUB VĂ INVITĂ LA ÎNTÂLNIREA “ASUMAREA - CHEIA SUCCESULUI”

Distribuie pe:

După minunata experiență trăită alături de Cercetașii României la Festivalul Luminii și activitățile desfășurate în cadrul acestuia, EduClub revine la formatul întâlnirilor cu invitați. Echipa de proiect formată din voluntari ai JCI Tg.-Mureș a pregătit o nouă seară educativă.

De această dată, invitată este Maria Roșca, membru John Maxwell Team. Evenimentul va oferi participanților ocazia de a afla mai multe despre modul benefic în care oamenii se pot raporta la eșec, dezvăluindu-le, totodată, unul dintre ingredientele cheie care contribuie la transformarea eșecului în calea spre succes.

Echipa JCI EduClub așteaptă cu drag să vă alăturați lor, vineri, 31 mai 2019, ora 18.30, la Teatru 74 (Bastionul Măcelarilor), în Cetatea Medievală din Tg.-Mureș. Intrarea se face pe bază de donație, locurile fiind limitate. Prin urmare, este recomandată completarea formularului de înscriere pe care îl găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului “Asumarea - cheia Succesului”.

https://www.facebook.com/events/604568643379200/

Teatru 3G și Laborator Emanuela sunt cei fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc, prin urmare echipa organizatorică ține să le mulțumească pe această cale pentru sprijinul acordat.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele viitoare și activitatea proiectului EduClub, doritorii sunt rugați să urmărească pe facebook și instagram pagina JCI Târgu-Mureș, precum și site-ul “jcimures.ro”, având, de asemenea, la dispoziție opțiunea înscrierii în grupul de facebook “JCI EduClub Târgu-Mureș”.

https://www.facebook.com/groups/1027681350586130/

Lasă un comentariu