“DE LA ÎNCEPUT ÎMPREUNĂ CU HRISTOS” EDIȚIA A III-A

Distribuie pe:

Hristos a înviat!

În duminica premergătoare zilei internaționale a copilului din 1 iunie, la biserica noastră s-a desfășurat a treia ediție a întâlnirii catehetice intitulată: “DE LA ÎNCEPUT ÎMPREUNĂ CU HRISTOS”, dedicată tuturor celor care au fost botezați în cursul anului 2018 în biserica noastră.

Cu mic cu mare, copilași, frățiori sau surioare, mame, tați, bunici, ne-am întâlnit cu toții în cadrul Sf. Liturghii duminicale, unde cei mai mititei, la momentul potrivit al slujbei dumnezeiești, au primit Trupul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos. Cei care au primit botezul, în cursul anului 2018, au fost următorii: Badets Miruna (de origine franceză dar și cu rădăcini românești), Muntean Ilinca Steliana, Saltelechi Timea și Saltelechi Cezar, Lateș David Andrei, Harapașcu Andrei Alexandru, Lateș Amalia, Lazăr Darius Valentin, Moldovan Nycolas Ayan, Rupa Susana, Furezes Boroș Daniel, Horvath Patrik Eduard, Bădoi Ruiz Neil Ștefan, Silaghi Alice, Florea Carla Maria. Chiar dacă nu toți au fost prezenți, unii fiind plecați cu părinții în alte țări, bucuria pentru noi, a reîntâlnirii cu viitorul țării și al bisericii noastre, a fost mare.

În acest sens, gândurile mele ca preot paroh pentru părinții acestor copilași au fost acelea ca ei, părinții, să nu uite să pună în sufletele copiilor lor: dragostea de țară și frica de Dumnezeu, respectul față de semenii lor, respectul muncii cinstite și a unei vieți cu solide principii morale, verticalitatea în fața vicisitudinilor vremii, dorința de a fi oameni demni în această lume atât de greu încercată de acest globalism sufocant pentru libertatea omului.

Veți fi mereu în rugăciunile bisericii noastre, dragi copilași, pentru că ne punem nădejdea în voi, că veți ajunge la vremea potrivită oameni demni, români adevărați și creștini practicanți pe măsură. Să fiți binecuvântați împreună cu părinții voștri trupești și sufletești și cu toți cei dragi ai voștri!

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în organizarea acestei zile frumoase: Fam. Pop Teodor, Muntean Adrian, Lateș Emilian, Baghiu Dascăl Lucian.

Întru mulți ani binecuvântați!

Lasă un comentariu