FEMEILE PUTERNICE RISCĂ SĂ ATRAGĂ BĂRBAȚI NEPOTRIVIȚI

Distribuie pe:

Deși femeile puternice își doresc să aibă alături bărbați echilibrați, care nu încearcă să le controleze și cărora nu le este frică de ele, psihologii susțin că de multe ori acestea se aleg cu bărbați nepotriviți, incapabili să le iubească și să le aprecieze la adevărata lor valoare.

În opinia specialiștilor, cauzele pentru care femeile puternice atrag bărbați nepotriviți sunt tocmai calitățile pe care acestea le au - forță interioară, încredere în sine, altruism și „inimă mare".

Noroc că, indiferent de greșelile pe care le fac, femeile puternice știu că din acestea învață lecții valoroase pentru viață, trec peste eșec și merg mai departe.

Totuși, psihologii spun că și în această situație „este mai bine să previi decât să vindeci", prezentând motivele pentru care femeile puternice atrag bărbați nepotriviți.

Sunt altruiste - Sunt puternice și încrezătoare în propria persoană, așa că sunt în stare să iubească cu un altruism pe care mulți oameni nici măcar nu îl pot înțelege. Iubirea este un lucru natural pentru aceste femei, așa că nu fac decât să atragă bărbați nepotriviți, pentru că se grăbesc să aibă grijă de oameni, indiferent dacă aceștia se poartă la fel sau nu.

Sunt conduse de compasiune și de dorința de a repara - Femeile puternice nu sunt neapărat un judecător nepriceput al caracterului, însă acestea văd cele mai bune fațete ale oamenilor și îi iubesc în ciuda defectelor lor. De multe ori, partenerii pot profita de acest lucru. Inima unei femei puternice este destinată vindecării altora, mai ales atunci când vede pe cineva care suferă. În loc de a recunoaște că este sarcina oamenilor de a se repara singuri, femeile puternice încearcă să facă tot ce pot chiar și atunci când nu este problema lor. Acestea se îndrăgostesc de bărbați nepotriviți, crezând că pot fi cele care să îi ajute. Însă nu ajung decât să sufere ele în cele din urmă.

Uneori, sunt intimidante - Femeile puternice intimidează uneori neintenționat bărbații care intră în viața lor. Nu este vorba despre faptul că sunt prea agresive sau prea intense, ci despre faptul că bărbații nu se simt suficient de confortabil cu propria persoană pentru a accepta o femeie care este sigură pe sine.

Nu sunt obișnuite cu cineva la fel de puternic - Femeile puternice atrag bărbați nepotriviți pentru că se grăbesc să fie într-o relație. Pentru că au fost dezamăgite în trecut și au impresia că trebuie să fie cu oricine, nu să aștepte persoana potrivită pentru ele, se conving singure că nu există o persoană potrivită pentru ele. Trebuie doar să aibă răbdare, pentru că există partenerul perfect pentru fiecare.

Uneori, sunt prea independente - Femeile puternice se bazează pe propriile forțe în cele mai multe cazuri pentru a reuși în viață. Bărbații nepotriviți pot crede că aceste femei par prea independente pentru o relație. Însă partenerul potrivit va ști că această independență este cea care le definește pe femeile puternice și că este o calitate, nu un dezavantaj.

Au învățat să se salveze singure - Femeile puternice continuă să se îndrăgostească de bărbați nepotriviți pentru că, de-a lungul timpului, au crezut că au nevoie doar de propria persoană pentru a reuși. Deși sunt incredibil de puternice și de independente, chiar și cei mai puternici oameni au nevoie de un umăr pe care să plângă uneori.

Dacă o femeie este convinsă că nu are nevoie de cineva sensibil, care să aibă grijă de ea, s-ar putea să își schimbe părerea când va întâlni partenerul potrivit, care să o înțeleagă cu adevărat și care să îi iubească în mod egal puterea și blândețea.

Lasă un comentariu