ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR"! (154) MIHAI RĂZVAN UNGUREANU (I)

Distribuie pe:

„Este normal ca un ofițer acoperit să ocupe, contrar legii, funcții administrative și politice? (...) Și acum urmează întrebarea-cheie: A TRĂDAT (Mihai Răzvan Ungureanu - n.a.) SAU NU INTERESELE STATULUI ROMÂN ÎN FOLOSUL UNGARIEI, în afacerea Gojdu? (...) alaltăieri a fost ministru de externe al României, calitate în care a avansat o ordonanță de urgență prin care era cedată, Ungariei, Fundația Gojdu. Iar dacă este așa, avem de-a face cu un act de trădare națională, care, ca să ne doară capul de tot, este săvârșită de un OFIȚER ACOPERIT, care a jurat credință steagului românesc" (Sorin Roșca Stănescu, fost director al cotidianului „Ziua").

Însetat după putere, cu ochi a căror vioiciune nefirească îți lasă impresia că nu-i scapă nici cel mai mic detaliu, istoricul ieșean (evreu) MRU este cel mai „bun" exemplu, având o notorietate confecționată de manevrele S.R.I., în ce privește sfidarea unei națiuni, „dezertând" la inamicul milenar (Ungaria), aducerea din plin a aportului la edificarea Suprastatului Global în care te judecă nejudecătorii și votul este o păcăleală cu liste de alegători „umflate"!

Cu multiplele sale afinități oculte, românul filo-maghiar MRU a „gustat" din Statul Român, după ce s-a „convertit" de la comunism la liberalism, cam tot ceea ce era de „gustat": a fost secretar de stat (până în 2001), ministrul de externe la doar 36 de ani (2004-2007), director al SIE (2007-2012; 2015-2016), prim-ministru (72 de zile, în 2012), iar în 2014 - cu toate că a susținut public tezele Congresului al XIII-lea al PCR - a devenit consilierul personal al „anticomunistului" președinte Iohannis!

Considerându-se cu „un cap" deasupra tuturor „oamenilor de rând", până la a se visa președinte al României în 2014, MRU (cetățean israelian?) s-a „cățărat", fără nicio ezitare și remușcare, dintr-o demnitate înaltă, pe filieră masono-soroșisto-penelistă, aducând prejudicii României, de miliarde de euro, sub „ochii" DNA! Și, ca să vedem cam câtă morală s-ar găsi în exponenții regimului „anticorupt" al președintelui Iohannis, este bine să se știe că fostul consilier prezidențial MRU și-a finalizat studiile la Oxford ca bursier al magnatului M. Rich, aflat în Top 10 pe lista FBI cu cei mai căutați infractori ai lumii de către SUA (condamnat în SUA, dar grațiat de președintele Clinton)!

Cât de mult ne-a „costat" ascensiunea aceasta fulminantă, a lui MRU, este, desigur, o problemă nu doar de competența istoricilor și a ziariștilor!

 

Lasă un comentariu