PRIMĂRIA MUNICIPIULUI REGHIN A OFERIT CADOURI ȘCOLARILOR REGHINENI

Distribuie pe:

Primăria și Consiliul Local Reghin au derulat, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, o activitate extrem de lăudabilă, în cadrul căreia toți copiii, atât preșcolari cât și școlari, care sunt înscriși în toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Reghin au primit pachete cadou. S-au bucurat toți școlarii și preșcolarii, de la cei mai mici, de la creșă, până la elevii de liceu.

Această activitate demnă de toată aprecierea este una dintre modalitățile prin care Municipiul Reghin vine în sprijinul școlarilor și preșcolarilor. Cu această ocazie, fiecare copil înscris în sistemul de învățământ a beneficiat de un pachet cadou. Astfel, în ziua de 31 mai 2019, copiii din unitățile de învățământ de pe raza municipiului Reghin au avut bucuria de a primi pachete cadou, extrem de consistente din partea Primăriei și a Consiliului Local Reghin.

Este un lucru lăudabil, care merită apreciat. Acum, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii din unitățile de învățământ reghinene s-au bucurat din plin de darurile făcute de Primăria și Consiliul Local Reghin. Aceste cadouri au adus mare bucurie în sufletele copiilor. Se cuvine să aducem felicitări autorităților reghinene, care și de data aceasta, au ținut în mod deosebit să-și arate atașamentul și dragostea față de copii și față de unitățile de învățământ reghinene.

Într-adevăr, această activitate de suflet a adus mare bucurie în sufletele copiilor, școlari și preșcolari, din unitățile de învățământ reghinene. Aducem cuvânt de felicitare doamnei ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, precum și Primăriei și Consiliului Local Reghin pentru acest dar oferit din suflet. A dărui înseamnă a dobândi. Cei ce dăruiesc dobândesc dragostea, respectul, aprecierea și recunoștința celor din jur. Această activitate de la Reghin poate constitui un model și un imbold și pentru alte comunități, ca să aibă grijă de copii.

Lasă un comentariu