FESTIVITĂȚILE DE ABSOLVIRE A ANULUI ȘCOLAR PENTRU ELEVII DE LICEU

Distribuie pe:

În cursul acestei săptămâni, pentru elevii claselor terminale din învățământul liceal mureșean, s-au desfășurat festivitățile de absolvire a anului școlar. Manifestările au avut loc începând de joi, 23 mai, și până vineri, 31 mai.

Anul școlar 2018-2019, în cele 34 de licee, l-au încheiat 3.575 de elevi de liceu din județul Mureș, în 148 de clase, aflăm de la prof. Irimie-Matei Camelia - inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

La Grupul Școlar “Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureș și-au luat la revedere de la anii de liceu 84 de elevi, din trei clase.

La Colegiul Agricol “Traian Săvulescu” din Târgu-Mureș, la festivitate au participat cei 154 de absolvenți, alături de cadre didactice, părinți, prieteni, rude, care le-au fost alături în acest moment special.

Tot în această perioadă, până în 31 mai, este programată și înscrierea pentru Prima sesiune a examenului de Bacalaureat care începe luni, 3 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Mult succes absolvenților!

Lasă un comentariu