ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (155) MIHAI RĂZVAN UNGUREANU (II)

Distribuie pe:

“Acest ministru de externe (MRU - n.a.) nu pare român” (Prof. univ. Raoul Șorban, Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj).

Cine cunoaște cât de cât planul iudeilor sioniști, din rândul cărora se spune că face parte și MRU, înțelege cum de este posibil, zdruncinând încrederea popoarelor în seriozitatea propriilor autorități naționale, să ne confruntăm zilnic cu trădările unor funcționari care slujesc (extenuant) mai degrabă unor interese străine, să fim supuși unui experiment de permanentă agitație și, dezgustați să tot vedem cum deciziile dintre instituții sunt tot mai contradictorii, să fim puși în situația disperată de a accepta să ne conducă (în ferma colectivă) Suprastatul dictorial global din Ierusalim! De aceea, nelipsitele relee din viața noastră ne mențin, oră de oră, într-o “excitație” permanentă cu rol de “dresaj” total!

Practic, nemaiștiind ce să mai înțelegem, regizorii ni-i arată strident pe figuranți, ca astfel să ne dispară cheful de a fi reprezentați de ai noștri compatrioți, nu ca pe niște trădători, ci ca pe niște... eroi! Că MRU a primit o droaie de decorații din țări străine ar fi ceva de subînțeles, dar a primi din Țara ta înaltă recunoaștere (MRU a fost “recompensat”, în 2011, cu Ordinul Național “Steaua României”) este de-a dreptul de neînțeles pentru un demnitar care, în “generozitatea” lui față de alte state, a fost - ca șef al diplomației românești - un dezastru național: a pus la dispoziția Ungariei averea din moștenirea lăsată de patriotul Emanoil Gojdu (trădându-i pe românii ardeleni ortodocși); i-a abandonat pe românii din afara granițelor; a susținut teoria antiromânească a existenței “limbii moldovenești” de dincolo de Prut; a sabotat negocierile pentru redobândirea Tezaurului românesc de la Moscova (ambasadorul României în Rusia, cosmonautul Dumitru Prunariu, a spus: “Total surprinzătoare și de neînțeles pentru mine acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, să nu mai abordez în niciun fel și sub nicio formă problema Tezaurului”); s-a poziționat antagonic față de Biserica Ortodoxă Română (după ce, în 2006, Patriarhia Română a fost ultragiată de minciuna lui, anume că Părintele Patriarh Daniel i-ar fi transmis un mesaj omologului său de la Moscova) etc.!

Nu a-i putea să faci toate acestea decât “măturându-i” din cale pe adevărații profesioniști în actul guvernării, dacă ai convingerea că Sistemul, de undeva deasupra legii, te-a “supervizat”, încă din zorii adolescenței, ca să fii intangibil, imun, oricât de multă anarhie și resentimente ai produce! Pentru “Noua Lume”, a globalizării, astfel de “conștiințe”, lipsite de scrupule, sunt neapărat indispensabile!

 

Lasă un comentariu