HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2019

Distribuie pe:

Astrologica.ro promite o lună iunie ideală pentru noi proiecte, iubiri surprinzătoare și realizări pe plan profesional pentru toate zodiile. Singura condiție este ca nativii să ofere mai mult timp familiei și persoanelor dragi din jurul lor.

BERBEC - Profesional, sunteți cam nemulțumiți și asta ar putea genera neînțelegeri cu colegii. În luna iunie, calitățile dumneavoastră de conducător ca și clarviziunea de care dispuneți din plin vor fi de-a dreptul de admirat. La finalul lunii, două bucurii se vor ivi, fără evenimente trepidante. Ambele pot proveni din familie sau din cercul de prieteni.

În schimb, la începutul lunii iunie, un incident neașteptat vă va da peste cap planurile. Este ceva complet neprevăzut, ce dă buzna peste dumneavoastră ca o bombă explodată din senin. Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile, iar ocaziile norocoase care se ivesc vă ajută să vă îndepliniți o bună parte din planurile pe care le aveți.

TAUR - La locul de muncă, veți afla lucruri interesante, care vă vor putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Chiar dacă începeți luna cu un buget sub așteptările dumneavoastră, veți constata cu uimire că acesta se va reface începând cu primele săptămâni.

Comunicarea cu prietenii va funcționa excelent. Aveți ocazia să vă întâlniți și să călătoriți împreună. Aveți nevoie de atenția celor dragi, vă simțiți singuri și numai prezența celor care țin la dumneavoastră vă poate remonta. Este o lună plină de dragoste și gesturi de afecțiune, în care vă veți simți copleșit de atenția partenerului.

GEMENI - În sfârșit, o atmos feră calmă și armonioasă se instalează în căminul dumneavoastră. Este momentul să începeți să vă redecorați casa. Pe parcursul zilei, familia va ocupa un loc important în atenția dumneavoastră. S-ar putea să aibă loc o împăcare. Traversați o perioadă excelentă în plan sentimental. Toate neplăcerile vor fi date uitării și vă veți simți ca în primele zile.

Vă simțiți bine și în colectivul dumneavoastră, în mediul în care vă aflați, sunteți o prezență populară și simpatizată de ceilalți. Munciți mult la serviciu, cu multă conștiinciozitate, care vă pune într-o lumină favorabilă față de colectiv.

RAC - Treceți printr-o perioadă frumoasă a vieții dumneavoastră, chiar dacă sunteți mai capricioși decât de obicei. Sunteți vioi și înzestrați cu un magnetism deosebit, astfel încât cei din jur sunt fermecați de dumneavoastră.

Luna iunie ar putea să fie cea mai benefică din întregul an. Veți avea tot ce își poate dori cineva: optimism, farmec, energie și diplomație. Începutul lunii, însă, se anunță plin de stres și agitație, nu mai știți cum să faceți față tuturor sarcinilor care apar și cad toate deodată pe umerii dumneavoastră. Simțiți că ați ajuns într-un punct mort din care nimic nu se mai urnește, însă piedicile și întârzierile vor dispărea la fel de repede cum au venit.

LEU - Pe plan personal, în luna iunie vă puteți bucura de armonie și de bună înțelegere cu toți membrii familiei. Seara, vă veți găsi într-o stare contemplativă, încercând o revizuire completă a ideilor și a planurilor de viață. O veste de la cineva aflat pe alte meleaguri vă va pune pe gânduri. Nu este exclus nici să primiți o invitație pentru o călătorie.

Cariera, banii și afacerile personale sunt principala dumneavoastră preocupare. Familia va cădea pe locul doi, dar numai pentru o vreme. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru dumneavoastră la serviciu. E posibil să simțiți că vă îndreptați spre un mare succes.

FECIOARĂ - Se pare că în luna iunie intenționați să faceți mai multe lucruri deodată. Această nerăbdare ar putea să vă creeze o stare de tensiune. Aveți de gând să vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult timp și nerăbdarea vă ține în tensiune.

Este o lună pasivă, în care dați dovadă de o imensă indiferență față de tot ce vă înconjoară. Nu este o perioadă prea limpede, peste relația dumneavoastră de suflet planând o atmosferă apăsătoare, ca și cum ați fi implicat într-un conflict.

BALANȚĂ - Este posibil să aveți o lună tensionată din cauza colaborării dificile cu partenerul dumneavoastră de afaceri. Nu ezitați să vă puneți în practică proiectele profesionale sau financiare și, nu uitați, puțină discreție n-ar strica.

O veste mare chiar la începutul lunii vă va deschide o nouă direcție de acțiune. În luna iunie, vă așezați numai pe dumneavoastră în prim plan și vă comportați de parcă ați fi centrul universului.

SCORPION - Comunicați și cooperați foarte bine cu superiorii dumneavoastră, iar, la rândul lor, ei sunt foarte receptivi față de dumneavoastră. Din cauza anturajului, puteți discuta în contradictoriu cu persoana iubită. Astrele vă vor zâmbi în plan financiar. Primiți vești din străinătate sau pregătiți o călătorie mai lungă. Oricare variantă vă va aduce o reușită financiară, însă nu reușiți să vă debarasați de stres. Încă mai aveți o mare povară pe umeri care vă cere și azi toată atenția.

Nu este exclus ca în luna iunie să prindeți în mrejele iubirii o persoană care vă place de vreme îndelungată, dar care până acum nu a avut ochi pentru dumneavoastră.

SĂGETĂTOR - Doriți să petreceți alături de cei dragi și să evitați locurile aglomerate și zgomotoase. Posibilitățile de progres sunt limitate, dar veți găsi și de data aceasta o portiță de scăpare. În plan profesional, ați putea finaliza o lucrare pe care ați început-o de mai multă vreme și de la care aproape că nu mai sperați nimic.

Nu trebuie să vă implicați în niciun fel de investiții sau cheltuieli majore, căci riscul de a pierde totul este foarte mare! Este o perioadă agitată, când va trebui să înfruntați mai multe afronturi din partea partenerului.

CAPRICORN - Ocupați-vă mai mult de situația dumneavoastră financiară pentru că nu stați prea bine la acest capitol. Este posibil să aveți probleme pe linie profesională. Pot apărea neînțelegeri cu șefii. Pentru dumneavoastră, prima jumătate a lunii iunie va prezenta unele riscuri. Este posibil să întârziați la serviciu, iar acest lucru va stârni nemulțumirea șefului.

Se ivește ocazia să vă asociați într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luați o hotărâre definitivă. Este posibil să plecați într-o călătorie, chiar dacă aceasta nu era în planul dumneavoastră.

VĂRSĂTOR - În domeniul afacerilor, puteți semna acte sau să încheiați contracte. Relațiile cu autoritățile se derulează fără probleme. Hotărârea și dinamismul de care dați dovadă vă vor ajuta să vă terminați treburile în timp record. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă și, implicit, veți manifesta mai mult interes pentru relația cu persoana iubită.

Programul dumneavoastră suferă modificări neașteptate, dar nu este cazul să vă faceți griji, pentru că schimbările vă sunt favorabile. Finalul lunii iunie este favorabil pentru încheierea unor activități de mult începute, precum și rezolvarea unor probleme familiale.

PEȘTI - Aveți de gând să vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați văzut-o de mult timp și nerăbdarea vă ține pe jar. Aflați de căsătoria unui prieten ori de o altă celebrare importantă la care, bineînțeles, sunteți și dumneavoastră invitat.

Puneți-vă la bătaie inteligența, perseverența și puterea de muncă, căci în luna iunie șefii vor fi cu ochii pe dumneavoastră și vă vor cere imposibilul. În prima jumătate a lunii, puteți avea neplăcuta surpriză de a afla că un coleg încearcă să vă submineze pe la spate, deoarece vă dorește postul. 

Lasă un comentariu