ACTIVITĂȚI CU ȘI PENTRU COPII, ZIUA COPILULUI, MARCATĂ ȘI LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii mureșeni au fost prezenți în campusul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, în mijlocul copiilor, în cadrul evenimentului organizat de UMFST Târgu-Mureș. Astfel, Ziua Copilului a fost sărbătorită prin activități cu și pentru copii. Cu acest prilej, polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității al IPJ Mureș, alături de specialiști criminaliști, polițiști rutieri și “mascați”, au prezentat celor mici elemente de tehnică din dotarea inspectoratului, promovând, totodată, mesaje preventive, adaptate vârstei lor.

Cei mici au avut posibilitatea să ia contact direct cu echipamentele și autospecialele folosite de polițiști în intervențiile zilnice și au putut observa instrumentele folosite pentru prelevarea de probe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale le-au oferit explicații despre echipamentul și tehnica din dotare, un important punct de atracție fiind și câinele polițist Rui, cu care copiii au reușit să se împrietenească. A fost o zi specială, plină de zâmbete și voie bună, o zi cu și despre copii!, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Lasă un comentariu