ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Distribuie pe:

După ce Anca Ababei și Silviu Alupoaiei au vorbit și au deschis serbarea copiilor, aceștia, sâmbătă, 1 iunie 2019, cu prilejul zilei lor, Ziua Internațională a Copilului, formația de coriști, pregătiți de cele două inimoase, Anca Ababei și Sanda Legian, au organizat cu corul de copii, intitulat “Grupa C” Școala de Sâmbătă, un frumos program de cântece și recitaluri de poezii în fața părinților, bunicilor și a prietenilor. Copiii au cântat în limba română, engleză, franceză, spaniolă, maghiară și țigănească cântece atât religioase, cât și cântece laice. Interesant că acest cor de copii a avut și o solistă pe nume Teodora Oltei, care a interpretat o interesantă partitură acompaniată la pian de către Mădălina Salcău Olescher care, pe parcursul de o oră, a acompaniat și copiii.

Întreg spectacolul de cântece și poezii interpretate de corul “Grupa C” a avut ca motto: “Eu mă duc să vă pregătesc un loc”.

A fost un spectacol frumos, ceea ce merită toate laudele celor două inimoase organizatoare care au depus întregul efort pentru ca toți cei prezenți să se simtă copii.

Lasă un comentariu