ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR"! (158) MIHAI RĂZVAN UNGUREANU (V)

Distribuie pe:

„Acordul dintre Ungaria și România asupra problemelor Gojdu pune punct discuției prelungite de mulți ani. Exemplul acestei probleme este că România renunță la revendicarea bunurilor materiale, pe care a formulat-o în 1998, ba chiar, și anterior, în legătură cu averea lui Gojdu" (Nemeth Zsolt, fost ministru de externe al Ungariei).

Istoricii știu prea bine că reprezentanții minorității maghiare din Transilvania, de la care s-a tras sfârșitul lui Ceaușescu, niciodată nu au abandonat mentalitatea de a ne exploata în propria noastră țară, recurgând la orice mijloace să ne discrediteze ca nație în marile cancelarii de pe mapamond și, victimizându-se peste tot că încălcăm legile și nu le acordăm nu știu ce drepturi și libertăți, au umplut „vidul de putere" postdecembrist (cu ilegala U.D.M.R.), au racolat (prin serviciul secret ungar AVO) românii fără caracter, nu au dat „doi bani" pe legile României (au refuzat să semneze textul Constituției actuale, au luat cu japca patrimoniul Gojdu, au atentat cu acte false la proprietățile Statului Român etc.)!

Educați „din fașă" cu o mentalitate rasistă, antiromânească, maghiarii extremiști din Transilvania au găsit întotdeauna români cosmopoliți și antipatriotici, gen MRU, dispuși să le țină isonul că ar fi o pătură socială suprapusă (privilegiată), numai „bună" de a ne „râde în nas", fără rost, cum s-a întâmplat și la recentele alegeri europarlamentare (2019) când, în contextul în care CONTINUĂM SĂ NE MINȚIM CĂ SUNTEM UN NUMĂR FABULOS DE ALEGĂTORI (AEP susține că numărul total de alegători este de 18.968.840 de persoane), iată că mai este puțin și ni se va spune „oficial" că în România sunt mai mulți maghiari decât români!

Nu vi se pare că, tot mai pe față, neo-sclavii Suprastatului Universal ne tratează de-a dreptul, în mentalitatea lor necioplit - autoritară, ca pe o turmă de idioți utili?

Lasă un comentariu