,,MAREA TÂRNAVĂ MICĂ”

Distribuie pe:

De aproape o lună, Târnăveniul are o nouă revistă, cu siguranță, ea fiind cea mai bogată, cea mai completă și mai inspirată din câte s-au editat despre zonă până acum, purtând inspiratul titlu ,,Marea Târnavă Mică”. Au ,,nășit-o”, ca idee, membrii Cenaclului ,,Dumitru D. Silitră”, a apărut sub egida ASTRA, redactor-șef fiind doamna prof. Claudia Vodă, iar redactor coordonator Viorica Feierdean.

A fost scrisă în mare parte de membrii Ligii Scriitorilor Români din Târnăveni, alături de alți colaboratori și simpatizanți ai fenomenului cultural din zonă.

Revista cuprinde: articole pe teme variate de istorie și memorialistică locală; poezie, proză, biografii; prezentări de carte; evenimente trecute și recente; sport, artă, pictură, având multe materiale foto ce dau o notă de album revistei; multă grafică ce însoțește lucrările, strădanie a poetei Viorica Șutu, toate demonstrând că municipiul Târnăveni e viu, doritor și emitent de cultură. Tehnoredactarea și concepția acestui prim număr al revistei aparțin domnului Nicolae Băciuț.

Dorim noii publicații... VIAȚĂ CÂT MAI LUNGĂ!

 

Lasă un comentariu