PENTRU ELEVII CLASELOR A VIII-A, S-A ÎNCHEIAT ANUL ȘCOLAR

Distribuie pe:

După ce absolvenții de clasa a XII-a au trecut, recent, de festivitățile de absolvire, ieri, 7 iunie, a venit rândul elevilor claselor a VIII-a, în cazul cărora a sunat pentru ultima dată clopoțelul în anul școlar 2018-2019, eveniment sărbătorit de fiecare instituție de învățământ. În curtea școlii, într-un cadru festiv, s-au oferit recompense pentru rezultatele deosebite, la învățătură și purtare, din timpul cursurilor. Elevii cu rezultate deosebite au fost nominalizați și felicitați. Astfel, după discursurile de rigoare, au fost premiați cei mai merituoși dintre ei, cărora li s-a oferit diplome și cărți. Bineînțeles, în cadrul manifestărilor, nu a fost uitată nici tradiționala „Cheie a Succesului", care a fost dată în grija celor de clasa a VII-a „pentru a le călăuzi pașii în anul școlar care vine", după cum susținea unul dintre absolvenți. Au urmat îmbrățișările și florile din partea părinților, rudelor și prietenilor, prezenți în număr mare la eveniment.

În județul Mureș sunt 4.954 elevi în clasa a VIII-a, în 270 de clase, aflăm de la prof. Irimie-Matei Camelia, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

La Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu" din Târgu-Mureș, 54 de elevi au absolvit clasa a VIII-a, ne spunea prof. Gabriela ȘANDRU, director al prestigioasei unități de învățământ mureșene.

Felicitări absolvenților și success la Evaluarea Națională!

Lasă un comentariu