VIAȚA BATE FILMUL - GENERAL DE ARMATĂ, ARUNCAT ÎNTR-UN ACVARIU CU PEȘTI CARNIVORI

Distribuie pe:

Presa internațională a preluat, ieri, știrea conform căreia liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a executat un general de armată într-un mod inedit, respectiv azvârlindu-l într-un acvariu plin cu pești piranha.

Generalul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost acuzat că plănuia o lovitură de stat, dar a căzut victimă celei mai recente metode de execuție, potrivit Daily Star. Uriașul acvariu ar fi fost amenajat chiar în reședința liderului, de la Ryongsong. Peștele Piranha are dinți ascuțiți, fiind în stare să rupă carnea dintr-un cadavru în câteva minute.

Înainte de a fi aruncat în acvariul cu pești carnivori, generalul a fost crestat cu cuțitul pe mâini și pe burtă, pentru a sângera abundent. Sursele susțin că nu se știe dacă a fost sfâșiat de pești, sau a murit din cauza rănilor, ori s-a înecat.

Liderul nord-coreean s-a inspirat din filmul lui James Bond din 1977 “The Spy Who Loved Me” (“Spionul care m-a iubit”), potrivit presei, care mai arată că acvariul ar fi fost umplut cu sute de pești, importați din Brazilia.

Anterior, Kim i-a executat pe șeful armatei și pe ambasadorii din Cuba și din Malaezia. Un ofițer de informații britanic a declarat pentru Daily Star: “Kim guvernează impunând frica. Mulți dușmani ai statului sunt executați în public”. (sursa - www.mirror.co.uk/news/world-news/kim-jong-un-executes-general)

Lasă un comentariu