PENTRU A ADUCE COPII PE LUME, FEMEILE NU VOR MAI FI OBLIGATE SĂ POARTE SARCINA!

Distribuie pe:

O echipă de medici de la Spitalul Pediatric din Philadelphia, Statele Unite ale Americii, au început procedura prin care solicită aprobarea agenției americane care se ocupă de siguranța medicamentelor și a alimentelor (FDA) pentru a demara cercetările asupra creșterii embrionilor umani... în medii artificiale.

Cercetătorii din Philadelphia sunt de părere că dezvoltarea embrionilor umani în utere artificiale poate modifica fundamental modul în care înțelegem sarcinile, nașterea copiilor sau chiar întreaga evoluție umană.

“Dacă dezvoltarea embrionilor se va face în medii artificiale, atunci ar fi posibil să se acționeze asupra acestora fără a restrânge autonomia femeilor.

Introducerea unei astfel de proceduri poate prezenta beneficii, atât pentru mame, care nu vor mai fi obligate să poarte sarcina timp de 9 luni, cât și pentru fetuși.

Suntem de părere că, în maximum10 ani, creșterea embrionilor în medii artificiale va deveni realitate. De asemenea, subliniem că o astfel de metodă prezintă o multitudine de avantaje, acestea incluzând prevenirea și tratarea complicațiilor care apar în timpul sarcinii, fără a compromite legătura care se formează între mamă și copil”, ne asigură oamenii de știință americani, citați de descopera.ro.

Lasă un comentariu