MIHAI LEU ȘI SUPER RALLY AJUNG ȘI ANUL ACESTA LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Cea de-a doua etapă a campionatului național Super Rally 2019 va avea loc la Târgu-Mureș, în perioada 14-15 iunie. După ce sezonul de anul acesta a fost deschis de orașul Mangalia, echipa AMC Racing, care organizează această competiție, ajunge la Târgu-Mureș. Mihai Leu este organizator al acestui eveniment, pe care l-a implementat, pentru prima oară în România, anul trecut.

Specificul competiției Super Rally este faptul că toate cursele se desfășoară pe traseu în interiorul orașului gazdă. Acest lucru face ca întreaga competiție să fie un real spectacol pentru public și o provocare pentru piloții înscriși. Trofeul Târgu-Mureș Super Rally oferă un circuit stradal superb, cu urcări și coborâri abrupte, viraje strânse și un public care cu siguranță va avea parte de spectacol pe șosea. “Spre bucuria mea, sportul acesta s-a dezvoltat mult în România, în ultimii ani, și cred că va continua să o facă. Avem piloți din ce în ce mai buni, etapele sunt foarte bine organizate. Super Rally, un proiect gândit și implementat de mine, împreună cu soția mea, se bucură de succes, iar publicul prezent, în număr foarte mare, la etapele desfășurate până acum, ne-a arătat că este dornic de astfel de evenimente în România”, spune Mihai Leu.

Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că sezonul 2019 din Campionatul Național de Super Rally are 4 etape:

* Etapa I - Mangalia: s-a desfășurat în perioada 10-11 mai, pe străzile municipiului Mangalia, cu un traseu prin centru și până în zona portului.

* Etapa a II-a - Târgu-Mureș: după ce anul trecut aproape 8.000 de spectatori au fost prezenți la prima etapă din istoria Campionatului de Super Rally, Târgu-Mureș va găzdui și în 2019 o etapă, pe 14-15 iunie. Anul trecut, această etapă a fost câștigată de italianul Ricardo Ragazzi.

* Etapa a III-a - Craiova: a treia etapă a sezonului 2019 va avea loc în perioada 13-14 septembrie.

* Etapa a IV-a - București: Capitala va găzdui și anul acesta marea finală, între 25-26 octombrie, organizatorii anunțând un traseu schimbat, pentru a crește gradul de spectaculozitate.

Super Rally 2019 este un eveniment organizat de Mihai Leu și AMC Racing și powered by Superbet.

Lasă un comentariu