AEROPORTUL TRANSILVANIA TÂRGU-MUREȘ ASIGURĂ DOUĂ NOI ZBORURI CU DESTINAȚIA ANTALYA (TURCIA)

Distribuie pe:

“Am început un parteneriat cu tour operatorul Paralela 45, încă de anul trecut. Atunci au avut încredere foarte mare în Aeroportul Târgu-Mureș, deoarece și-au asumat să pună în vânzare bilete cu pornire din Târgu-Mureș spre Antalya, în condițiile în care aeroportul era în plin proces de reconstrucție, era o perioadă foarte stresantă pentru noi, deoarece lucrările au întârziat două săptămâni și am fost nevoiți ca primele două curse să le transferăm la un alt aeroport. (...) Acest parteneriat a demarat anul trecut, cu o cursă săptămânală către Turcia, iar anul acesta, pe parcursul contractării pachetelor turistice, s-a constatat creșterea interesului manifestat de către pasagerii din aria deservită de către Aeroportul Transilvania Târgu-Mureș, și s-a impus adăugarea al celui de-al doilea avion, a doua frecvență săptămânală, către Turcia”, a declarat directorul Aeroportului Transilvania din Târgu-Mureș, Peti Andras.

Prin cele două noi curse efectuate de compania Corendon Airlines, se ajunge la trei curse charter către Antalya, una fiind efectuată de TAROM, la care se adaugă un charter către Egipt, Aeroportul Transilvania având acum programate 13 zboruri săptămânale.

Directorul de dezvoltare al tour operatorului, Rodin Malcea, a precizat că parteneriatul cu Aeroportul Transilvania este în al doilea an și că, dat fiind numărul mare de turiști din zonă care optează pentru Antalya, s-a decis efectuarea a două zboruri săptămânale cu această destinație, lunea și joia.

Prima cursă charter din această săptămână, spre Turcia, a plecat cu toate cele 180 de locuri ocupate, iar pentru al doilea zbor deja sunt achiziționate 96% dintre bilete.

sursa - agerpres.ro

Lasă un comentariu