EVENIMENT MULTISPORT - TRANSILVANIA MULTISPORT TRIATHLON EUROPEAN CHAMPIONSHIPS

Distribuie pe:

Federația Română de Triatlon și Clubul Master Ski&Bike, sub patronajul European Triathlon Union, în colaborare cu SportLife Multimedia Events și în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș, organizează, în perioada 28 iunie-8 iulie 2019, Transilvania Multisport Triathlon European Championships, cel mai mare eveniment multisport găzduit vreodată de județul Mureș.

La întreceri s-au înscris până acum circa 2.000 de atleți, în marea lor majoritate străini, reprezentând 33 de țări europene și 5 de pe alte continente. Este vorba de sportivi care vor concura la categoriile Elite, U23, Juniori, Paraatleți și Amatori.

Competiția continentală se împarte pe mai multe zile, după cum urmează: 29 iunie - Cros Triatlon (Târgu-Mureș, Platoul Cornești); 30 iunie - Duatlon (Transilvania Motor Ring, Ungheni/Cerghid); 2 iulie - Cros Duatlon (Sovata, Lacul Ursu); 5 iulie - Aquatlon (Complexul de Agrement și Sport „Mureșul", Târgu-Mureș); 7 iulie - Aquabike și Triatlon pe Distanță Medie (Lacul Bezid).

Pe lângă aceste concursuri din calendarul oficial internațional, organizatorii au pregătit publicului larg două curse surpriză: Dracula Night Run (1 iulie), respective Dracula Night Swim (2 iulie).

Deschiderea oficială a Transilvania Multisport Triathlon European Championships va avea loc vineri, 28 iunie 2019. Însoțite de Cavalerii Ordinului Lup și enterteneri, delegațiile vor porni în defilare, la ora 20, din Piața Victoriei din Târgu-Mureș către Cetatea Medievală, unde vor depune jurământul în cadrul unui mic spectacol ce se va încheia la ora 22, cu un foc de artificii.

Detalii despre evenimentul spor tiv mureșean nr. 1 al anului găsiți pe site-ul www.transilvaniamultisport2019.ro și pe pagina oficială de facebook, ele urmând să vă fie oferite în comunicatele de presă ulterioare, dar și în conferința de presă programată joi, 27 iunie, de la ora 10, în Cetatea Medievală.

Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat mediatizării evenimentului.

 

Lasă un comentariu