UN AMERICAN A CÂȘTIGAT PESTE 300 DE MILIOANE DE DOLARI LA LOTERIE DATORITĂ UNEI PRĂJITURI CU RĂVAȘ

Distribuie pe:

Un pensionar în vârstă de 66 de ani din Statele Unite a câștigat marele premiu de 344,6 milioane de dolari la loterie cu ajutorul numerelor pe care le-a descoperit pe o bucată de hârtie aflată în interiorul unei „prăjiturele cu răvaș", relateazăAFP.

„Timp de circa doi ani, am jucat întotdeauna aceleași cinci numere", a declarat Charles W. Jackson Jr., într-o conferință de presă la Raleigh, în Carolina de Nord, unde și-a primit premiul câștigat la loteria Powerball.

Numerele se aflau pe o bucată de hârtie într-o prăjitură cu răvaș („fortune cookie"), care este uneori oferită în restaurantele asiatice după masă și care trebuie ruptă în două pentru a găsi hârtia pe care se află un horoscop și câteva cifre.

Jackson a povestit că a luat hârtia de la nepoata sa de opt ani după o cină într-un restaurant vietnamez: „M-am uitat la numerele de pe spatele horoscopului și m-am gândit că aș putea să le joc", a spus el.

De atunci, el și-a încercat norocul jucând cu regularitate la Powerball și Mega Millions, câștigând uneori câțiva dolari.

„Nu mă așteptam să câștig, am fost doar norocos", a spus el, afirmând că este „puțin uluit" de această victorie.

Lasă un comentariu