TREI PREMIERE, LA CARAVANA CITY FOOD

Distribuie pe:

De azi până duminică, Bulevardul Cetății din Târgu-Mureș găzduiește cea de-a 3-a ediție a Caravanei City Food. Trei zile de festin, unde gurmanzii vor găsi preparate din bucătării de pe aproape toate continentele. Unele dintre cele mai apreciate truck-uri la concursurile de gen din România, dar și din Europa, vin la Târgu-Mureș, unde știu că întâlnesc un public rafinat și cu gusturi alese. Deserturi foarte apreciate și băuturi bine păstrate la rece vor completa o masă de prânz sau cină pe cinste.

În premieră, în Piațeta Cetății, organizatorii vor amenaja locuri de masă și hidratare pentru câini!

Tot în premieră, colectarea deșeurilor se va face selectiv, în 4 puncte, participanții fiind invitați să arunce deșeurile de sticlă, plastic și hârtie, în tomberoanele pregătite special.

Cea de-a treia noutate este una culinară. Doi producători din județul Mureș au creat special pentru festival prima înghețată cu bere din România.

Sâmbătă, cei care trec pe la Caravana City Food, spre seară, vor avea parte de o super surpriză. Atmosfera va fi animată de Barbarossa Târgu-Mureș.

În toate cele trei zile, copiii, adolescenții dar și adulții sunt invitați la Caravana jocurilor, pictură pe față și henna.

Programul festivalului - vineri: 12.00-21.00, sâmbătă și duminică: 11.00-21.00.

Parteneri ai Caravanei din acest an sunt Silva și Municipiul Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu