CFR S.A. A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORUL LICITAȚIEI PENTRU MODERNIZAREA TRONSONULUI FEROVIAR BRAȘOV- APAȚA ȘI CAȚA - SIGHIȘOARA

Distribuie pe:

Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. a desemnat Asocierea RailWorks drept câștigătoare a procedurii de licitație publică pentru modernizarea subsecțiunilor Brașov - Apața și Cața - Sighișoara, aflate pe secțiunea Brașov - Sighișoara, componentă a Coridorului Rin - Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, pentru trenurile de călători, informează conducerea Companiei într-un comunicat dat publicității.

Oferta financiară a RailWorks a fost de 2,9 miliarde de lei, iar sursa de finanțare a tronsonului menționat (în lungime totală de 86 km) este asigurară din fonduri nerambursabile și de la bugetul de stat.

Lucrările constau în: terasamente, linii C.F., consolidări poduri, podețe, tuneluri, pasaje superioare, linie de contact, sistem de informare a călătorilor, energoalimentare, telecomunicații, comunicații pentru semnalizare, fibră optică, supraveghere video, instalații electrice, instalații sanitare și de termoventilație, apărări de maluri, semnalizare, protecția mediului.

Contractul de achiziție publică va fi încheiat și semnat de părți după expirarea perioadei legale de contestații.

Lasă un comentariu