LA MULȚI ANI, DOMNULE IOAN IACOB, LA 90 DE ANI!

Distribuie pe:

Sâmbătă, 22 iunie a.c., domnul Ioan Iacob și-a aniversat ziua de naștere împreună cu frumoasa sa familie, într-un cadru foarte primitor, la un restaurant.

Domnul Ioan Iacob s-a născut la 22 iunie 1929, în satul Căcuciu, comuna Beica de Jos, și a urmat școala în satul natal. Între anii 1963-1968 a fost primar la Șerbeni, apoi casier la Beica de Jos, după care, până la pensionarea sa în anul 1989, a fost tâmplar și mecanic la C.I.L. Reghin. A fost căsătorit cu Maria, dar a trecut la cele veșnice în anul 2008, cu care a avut trei copii: Ioan, consilier superior la Instituția Prefectului - Județul Mureș, Elena, inspector social, și Violeta, asistent farmacist. Nepoții săi sunt Ioana-Mădălina, Raluca-Maria, Ionuț și Andreea-Claudia, iar strănepoții sunt Vasile-George, Alexandru-Nicolas, Vlad-Mihai și Eugen-Iacob.

Momentul de sărbătoare, la care a participat aproape întreaga familie, a fost marcat cu urări de “La mulți ani!” , ciocnindu-se câte o cupă de șampanie, savurându-se apoi tortul aniversar. Întrebându-l pe sărbătorit ce își dorește, la vârsta de 90 de ani, a răspuns că își dorește, mai întâi de toate, sănătate. Așa să fie și să ne revedem la aniversarea a 100 de ani!

Lasă un comentariu