DEZVĂLUIRI DIN VESTIARUL ROMÂNIA!

Distribuie pe:

Fundașul Ionuț Nedelcearu a declarat că a știut că România se va califica în semifinalele Campionatului European de tineret după victoria cu Anglia. “Știam că doar prin muncă putem reuși o calificare, știam ce adversari întâlnim. Am luptat extrem de mult și ne-a ieșit.

Ne-am făcut un ultim meci mai ușor. Momentul cheie a fost meciul cu Anglia, când pe final am reușit să câștigăm, atunci am știut că mergem mai departe.

Suntem tineri, avem timp să ne revenim, nu mai simțim oboseala. Nu ne-am gândit la Germania, vrem să ne bucurăm de calificare și de mâine dimineață începem să ne gândim la Germania. Sperăm să ajungem în ultimul act”, a declarat Nedelcearu la finalul meciului cu Franța. România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret și după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franța, în ultima etapă a Grupei C. România a câștigat grupa la golaveraj. Și Franța merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Lasă un comentariu