ÎNTÂLNIREA ABSOLVENȚILOR DE LA SECȚIA ZOOTEHNIE

Distribuie pe:

În cei 45 de ani de la absolvirea secției zootehnice a Liceului Agricol “Traian Săvulescu” din Târgu-Mureș, s-au întâlnit pentru a noua oară.

Cei doi organizatori, profesorul Bálint Andor și doctorul inginer academician Ioan Oroian, și-au propus ca în ziua de 29 iunie 2019 să se revadă, din nou, cu foștii colegi, după 45 de ani de la absolvire. După poza de grup făcută în curtea școlii, cei 13 absolvenți au intrat într-o sală de clasă, pregătită să-și primească foștii elevi, iar la propunerea unuia dintre organizatori, cei prezenți au păstrat un moment de reculegere în memoria profesorilor și colegilor care au trecut la cele veșnice. Foștii elevi, de acum 45 de ani, au răspuns prezent venind de la Brașov, Cluj, Covasna, Târgu-Mureș etc. În deschidere, profesorul Bálint Andor spunea: “Am deosebita plăcere să vă vorbesc după cinci ani de când nu ne-am văzut.” Apoi, a povestit câteva evenimente din viața când era profesor la această școală de prestigiu din Târgu-Mureș.

După acest moment, organizatorul a dat cuvântul fiecărui fost absolvent care, pe scurt, a prezentat realizările și neîmplinirile în cei cinci ani de la ultima întâlnire. În final, fiecare elev absolvent al acestei secții a mulțumit celor doi organizatori pentru străduința depusă pentru a-i aduna pe cei 13 absolvenți.

La această întâlnire au fost invitate cele două cadre didactice, profesoara Iudit Coman și educatoarea Korpos Gyõngyi, care au primit câte un frumos buchet de flori din partea foștilor absolvenți și au mulțumit pentru invitație.

Întâlnirea a continuat la un local lângă un pahar de vin bun și o mâncare aleasă, pentru a depăna frumoasele amintiri din timpul petrecut împreună în cei patru ani de liceu.

Lasă un comentariu