PERFORMANȚE ALE SPORTIVILOR MUREȘENI

Distribuie pe:

Târgumureșeanul Norbert Tanaszi - campion european la junior

Zilele trecute a avut loc, la Praga, Campionatul European karate kyokushin pentru cadeți și juniori și calificări pentru Mondiale (senioare). Au participat 25 de țări și peste 478 de sportivi. Din România au concurat 27 de sportivi.

Lotul național a fost întregit de trei sportivi ai clubului Tiger Budo Tg.-Mureș: Norbert Tanaszi - locul 1 la kumite juniori, Eduard Horvath - locul 5 la kumite cadeți și Andreea Ungur - o participare promițătoare. După numărul de medalii, țara noastră a ocupat poziția 6 în top 10 țări, având și o calificare la Campionatul mondial.

“Rezultatele sunt dovada faptului că perseverența, ambiția, sacrificiile și pasiunea sunt răsplătite. Sportivii au dat dovadă și de o pregătire fizică deosebită, dar și de una psihică. Nu este ușor să faci față presiunii, emoțiilor. Trebuie să avem în vedere că fiecare participare contează, indiferent de poziția ocupată, dar și de faptul că un campionat european îi reunește pe cei mai pregătiți sportivi, din toate punctele de vedere”, spunea antrenorul Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN.

Felicitări și mult succes!

 

Lasă un comentariu