ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (165) “CAZUL” VALEA UZULUI (III)

Distribuie pe:

“Mulți ani am tăcut și am suportat umilința, jignirea, suprimarea, din partea unui ONG (UDMR nu este partid politic) împotriva românilor! La Valea Uzului, românii au pus punctul pe i, nu acceptăm să puneți pungi de gunoi pe mormintele eroilor noștri și să vă bateți joc de drapelul României! Din ´89 și până în prezent sunteți violenți, jigniți, denigrați poporul român, România! Nu este nicio instigare la ură și dezbinare, este adevărul! Românii din 2019 nu mai tolerează profanarea mormintelor eroilor noștri și vă cer să-i respectați, așa cum vă respectăm și noi. DACĂ NU VĂ PLACE SĂ TRĂIȚI ÎN ROMÂNIA, PĂMÂNTUL NOSTRU STRĂMOȘESC, SUNTEȚI LIBERI SĂ PLECAȚI! AICI E ROMÂNIA, RESPECTAȚI-NE! SPER SĂ EXISTE DOSARE PENALE, anchete serioase! CINE A PUS SACI DE GUNOAIE PE MORMINTELE EROILOR ROMÂNI? CÂND LUAȚI JOS STATUILE CU CRIMINALII DE RĂZBOI, CARE AU MĂCELĂRIT ROMÂNII? Românii uniți pot muta munții. România e Mare! CINE NU RESPECTĂ ROMÂNIA E LIBER SĂ PLECE! NOI NU VĂ STĂM ÎN CALE. VALEA! AICI E ROMÂNIA ȘI AȘA O SĂ RĂMÂNĂ” (Daniel Ghiță, sportiv, campion K1).

Pe fondul în care Ungaria investește financiar (masiv) în susținerea limbii maghiare în Transilvania, cu intenția explicită de a-i maghiariza și pe cei 232.000 de ceangăi ai Moldovei (din 7 județe), a izbucnit recent, undeva în zona graniței Moldovei cu Transilvania, un conflict interetnic maghiaro-român, la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, a cărui miză reală o reprezintă încercarea extremistă a expansioniștilor maghiari de a-i uni (de ar fi cu putință și pe românii din orașele Dărmănești și Comănești) pe toți maghiarii din Bazinul Carpatic și de a le induce un atașament nativ față de Ungaria! Și uite-așa, cu o indecență cât încape, Ungaria și U.D.M.R. au “pompat” financiar, printr-o amplă operațiune antiromânească, în a ne rescrie Istoria, în mod sfidător, mai întâi punând cruci maghiare peste mormintele eroilor diferitelor naționalități din Valea Uzului și instalând un Monument cu inscripția “Închinat eroilor maghiari care au murit pentru patria lor milenară” (în 1994), apoi amplasând ilegal, fără respectarea planului inițial al necropolei din 1927, 3 monumente contemporane ungurești, panouri informative, plăci comemorative și circa 600 de cruci cu însemne naționale ungurești!

Maghiarizându-i astfel și pe... morți, în a pretinde ulterior că doar morții lor sunt înhumați la Cimitirul Militar Internațional al Erolilor de la Valea Uzului, adepții enclavizatori ai U.D.M.R. (formațiune scoasă în afara legii timp de o săptămână, în 2004, prin inițiativa impecabilă a deputatului minorității turce, Metin Cerchez) și-au făcut din nou “numărul”, cu obrăznicia lor tradițională, culpabilizând diversionist autoritățile Statului Român: Guvernul (acuzat de U.D.M.R., prin votarea unei moțiuni de cenzură, că nu a gestionat “corespunzător” situația de la Valea Uzului), Ministerul Apărării Naționale (acuzat, de P.P.M.T., că vrea să administreze Cimitirul) și Instituția Prefecturii Hargita (i-au cerut demisia prefectului)! Apoi, scandalizându-se, au acuzat calomniator România că și-a arătat “adevărata sa față privind minoritățile, fără machiaj”! Cine vorbește? Vorbește chiar o minoritate ai cărei reprezentanți, dezonorându-se, au aruncat crucile în râu, le-au ars și au uimit o lume întreagă prin gestul antihristic de a pune saci de gunoi la căpătâiul unor eroi! Așa ceva, mai rar! Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

 

Lasă un comentariu