CINE ARE NEVOIE DE 40.000 DE DOLARI AMERICANI?

Distribuie pe:

În acest sfârșit de săptămână, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș va asigura măsuri de ordine publică la mai multe evenimente, pe raza județelor din zona de responsabilitate.

În perioada 4 - 7 iulie, jandarmii vor fi prezenți la manifestări cultural- artistice precum: Zilele Glodeniului și festivalul Fiii satului - Valea Izvoarelor din județul Mureș, precum și la manifestări organizate în Alba.

Misiunea jandarmilor este aceea de a asigura ordinea publică, de a preveni și descuraja incidente care ar putea tulbura buna desfășurare a activităților programate: concerte, competiții, demonstrative.

“Pentru evitarea oricăror incidente nedorite care pot tulbura ordinea publică, vă recomandăm ca pe toată perioada weekendului să respectați indicațiile organizatorilor si ale forțelor de ordine, să evitați consumul excesiv de alcool, să dați dovadă de vigilență în locurile aglomerate si să apelați cu încredere la echipajele de jandarmi aflate în dispozitivul de ordine publică sau să apelați numărul unic de urgență 112”, recomandă Jandarmeria mureșeană. 

Lasă un comentariu