SĂNĂTATEA ESTE O STARE DE ARMONIE COMPLETĂ A CORPULUI, A SPIRITULUI ȘI A MINȚII! PREZENTARE DE EXCEPȚIE SUPREME, PRODUS NATURIST PROFUND ROMÂNESC!

Distribuie pe:

Evenimentul a avut loc vineri, la ora 18, în mult mai mult decât ce se cheamă pensiunea Passion, fiindcă e un adevărat complex, la invitația Angelei Borza, partener Freeways, al conducătorilor companiei, dr. Cătălin Luca și cofondatorul Iulian Prigoreanu, cu care a făcut mai multe prezentări în țară, în câteva orașe, cei doi fiind fruntași pe piața produselor naturiste, acesta fiind unul profund românesc, după ce medicul a studiat mult medicina ayurveda în India, despre nutriție sănătoasă, ingrediente naturale, extracte standardizate și plante medicinale. Alături de produsul complex și unic prin beneficiile multiple pe care le are asupra sănătății, a fost prezentată și oportunitatea de business oferită de companie, cu o tombolă și un bilet la mare, unde se vor sărbători 3 ani de existență a companiei, inclus în premiul celor care au ales să participe la tombolă. În Freeways este vorba despre modul în care abordăm nutriția și alegerile pe care le facem, pentru sănă-tatea și calitatea vieții, nutriție echilibrată și sănătoasă.

Freeways a creat o gamă complexă de suplimente alimentare sub formă de capsule, pentru toate vârstele. În procesul de producție sunt folosite ingrediente naturale și extracte standardizate, atent selecționate de oamenii de știință. Cu o experiență de peste 10 ani și controlul calității în propriile unități de producție, Freeways s-a impus pe piața suplimentelor alimentare cu produse premium, complexe și diversificate care asigură o nutriție optimă pentru echilibru și performanță. Cele 45 de ingrediente naturale includ alga AFA Royal Jelly resveratrol, ceai verde pentru stern, ginkgo biloba, L-arginină

veg, D-riboză, zinc, pentru creier, Cordyceps, Zeaxanthină, D-riboză, pentru inimă, salcie, scoarță curcuma longa, bromelaină, piper negru, pentru artro, seleniu, păpădie rădăcină, L-arginină veg. Ganoderma, pentru ficat, coada calului, mătase porumb, cozi de cireșe, merișor, pentru rinichi, inulină, papaya, graviola, turmeric, pentru digestiv, zinc, țelină semințe, cordyceps, gingseng, pentru potență, royal jelly, alga afa, zinc, moringa, pentru fertilitate, merișor, astragalus, salcie scoarță, graviola, pentru genital, vitamina C, papaya, shiitake, astaxanthină, pentru alcalin, biotină, B-100, calcareum, pentru păr, piele, unghii, astragaloside, zinc, seleniu, pentru telomeri, astragalus, gingseng siberian, cordyceps, Ganoderma, pentru plămâni. Pentru relaxare, roiniță, hamei, calcareum, moringa, pentru intestin, inulină, papaya, bromelaină, cordyceps, antioxidant, resveratrol, coacăz negru, goji, zeaxanthină, pentru menopauză, hamei, calcareum, roiniță, royal jelly, prostată, coada calului, seleniu, merișor flowens astragalus, pentru bilă, păpădie, cordyceps, moringa, pentru pancreas, crom, castravete amar, păpădie, moringa, pentru detoxifiere, inulină, graviola, păpădie, afine. Pentru energie, D-riboză, gingseng siberian, calcareum, goji, pentru slim, garcinia, păpădie, bromelaină, ceai verde, imuno, cordyceps, resveratrol, vitamina C, astaxanthină, sunt doar câteva ingrediente. Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, a spiritului și a minții, este un citat reținut din bogata ofertă. Fiindcă organizatorii consideră că au fost foarte bine primiți invitații, va avea loc încă o prezentare la sfârșitul lunii, cu aceiași, pe care o vom anunța din timp. Aceasta a fost neașteptat de reușită!

 

Lasă un comentariu