ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (172) KELEMEN HUNOR (III)

“România trebuie să accepte că nu vom putea și nici nu vrem să sărbătorim 2018 (...) România nu este o țară model în ceea ce privește protecția comunităților minoritare” (Kelemen Hunor, 2018).

Cu o consecvență care ne amintește de aroganța grofilor, acest”bici” (K.H.) acționează cu dezinvoltă perfidie, într-un Occident “mut”, în fruntea unei organizații etnice separatiste (U.D.M.R.) care, în iredentismul său, nu știe să spună altceva, lăsând impresia că ar fi niște subnutriți într-o rezervație, decât sloganuri șablonistice de genul “jos Statul Național Român”, “jos Constituția”, “jos poporul român”! Această acțiune de frondă, prin care se lucrează pe față la dezmembrarea administrației Statului Român, transpune România pe harta unui război informativ, cu cetățeni români care se pun în mod trădător în slujba puterilor străine, având ca obiectiv central mult-râvnita (de către mafia globală) clătinare până la dispariție a instituțiilor care reprezintă voința poporului și ordinea publică.

În acest vacarm asurzitor, creat diversionist, puțini mai intuiesc faptul că, ocupați cu blamarea lui Dragnea, solii iadului dau buzna în “fruntea bucatelor”, numai să ne vadă odată încolonați în societatea lor, secularistă, într-o Românie în care străinii au scos “castanele din foc” cu mâna românilor! Români care, batjocoriți până la sațietate de alde K.H., nu aveau nicio vină că forțele externe care i-au capturat în ´89, impunându-ni-se niște conducători “figuranți” (“uitându-i” pe adevărații “regizori”, acad. Florin Constantiniu spunea: “Politicienii postdecembriști au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemții și rușii!”), ne-au supus ulterior unui război fratricid, experimental, alungându-ne din această Țară minunată, dezonorându-ne și exploatându-ne...

De aceea, cu tot respectul pe care îl am față de distinsul academician Florin Constantiniu, îmi permit să spun că dânsul nu și-a dus ideea până la capăt (lăsând la o parte ciudata eludare a răului făcut nouă de unguri, nemți etc.), nu a pus punctul pe i, așa cum a făcut, magistral, o altă somitate din domeniul cercetării istorice (Prof. univ. dr. Ioan Scurtu): “Românii au fost convinși că siguranța și prosperitatea lor depindea de aderarea României la N.A.T.O. și la U.E., iar ei au îmbrățișat cu entuziasm această opțiune (...) În timpul negocierilor și după aderare, România s-a manifestat ca o țară sigură, cuminte și ascultătoare. A susținut toate intervențiile militare ale S.U.A....Când cancelarul german a vorbit despre necesitatea economiilor bugetare, regimul de la București a dat un exemplu întregii Europe, tăind 25% din salariile românilor (...) Această țară a urmat întocmai directivele liderilor U.E. și ale F.M.I.: a privatizat (adică a înstrăinat aproape întreaga avuție națională (...), astfel că economia românească să nu poată, eventual, concura cu produsele din statele occidentale”! Aici este “cheia” înțelegerii situației, de astăzi, din România!

Lasă un comentariu