MUREȘU' #CITEȘTE

Distribuie pe:

JCI Târgu-Mureș, prin proiectul EduClub, în parteneriat cu American Corner Târgu-Mureș și Biblioteca Județeană Mureș, organizează joi, 18 iulie 2019, începând cu ora 17.30, un eveniment intitulat “Mureșu' #citește”, ce își propune să promoveze și să încurajeze lectura în rândul târgumureșenilor.

Provocarea este lansată tuturor membrilor comunității, de la mic la mare, indiferent de vârstă, proveniență, apartenență, statut profesional ori social și de limba vorbită sau citită. Astfel, toți cei care își doresc să împărtășească celorlalți participanți un fragment dintr-o carte considerată demnă de citit în public, sunt invitați să se alăture pentru 3-5 minute de lectură din cartea adusă de acasă. Cei care doresc să citească în orice altă limbă decât limba română sunt rugați să pregătească și o traducere a fragmentului ales spre a fi lecturat.

Evenimentul se va desfășura în aer liber în două locații centrale, respectiv Piața Teatrului și Cetatea Medievală. În cea de-a doua parte a evenimentului, cea desfășurată în cetate, participanții vor avea posibilitatea de a câștiga trei premii surpriză, în urma unei “Vânători de comori”.

Mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/334850990794061/

Lasă un comentariu