DĂNCILĂ, DUPĂ ANUNȚUL DEMISIEI MINISTRULUI DE INTERNE: UNII MEMBRI AI PSD NU AU ÎNVĂȚAT NIMIC ȘI IES ÎN SPAȚIUL PUBLIC

Distribuie pe:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, și-a anunțat demisia din funcție înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că unii membri ai PSD “nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva”.

Întrebată cum comentează unele afirmații făcute de Carmen Dan, conform cărora nu i s-au prezentat motive pentru remanierea sa și dacă este adevărat că PSD ar fi cedat presiunilor președintelui Iohannis, președintele PSD a spus: “Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată dacă a făcut această afirmație. Niciodată PSD nu va ceda presiunilor președintelui. Intrăm într-o campanie cu președintele Iohannis, împotriva președintelui Iohannis, deci în niciun caz nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute”.

“Am cerut fiecărui coleg, fiecărei colege ca să facă acest lucru. Se vede că interesul personal pentru unii este mai mare decât interesul partidului. (...) Nu este singura remaniere. O să vă spun după ce am voturile în forul statutar”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat (PSD) se reunește la Palatul Parlamentului. Potrivit președintelui PSD, premierul Viorica Dăncilă, în ședința CExN va fi decisă formula remanierii guvernamentale.

“Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva”, a adăugat Dăncilă.

Potrivit președintelui PSD, “aceștia vor fi poate apreciați de cei care vor răul acestui partid, dar atunci când ești atașat unui partid, când crezi în acel partid, declarațiile trebuie să le faci întâi în interiorul partidului și pe urmă ieși cu declarații publice”.

Lasă un comentariu