ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (174) KELEMEN HUNOR (V)

Distribuie pe:

“Ce vreți, domnilor, să retransformați Transilvania într-o provincie maghiară? Nu se mai poate! A, se mai poate dacă factorii interni cedează (...) pentru mine, ca istoric, nu îmi vine să cred că partidele politice românești nu pot găsi o soluție împreună, ca să apere identitatea națională a acestei țări. Noua generație este crescută fără identitate națională, asta este realitatea. Eu voi continua să ridic vocea pentru ce cred eu că este de interes vital. Am asistat o dată la prăbușirea hotarelor țării în 1944, ca elev de liceu, nu aș vrea să asist încă o dată la prăbușirea hotarelor Țării prin voința factorilor politici interni (...) LIDERII U.D.M.R. ȚINTESC TERITORIUL TRANSILVAN. APĂRAȚI ROMÂNIA, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU! Există discriminare față de români în județele dominate de maghiari și așa ceva nu poate continua. LIDERII U.D.M.R.

(Kelemen Hunor etc - n.a.) NU LUPTĂ PENTRU DREPTURI INDIVIDULAE, NICI MĂCAR PENTRU CELE COLECTIVE, CI VOR DE FAPT TERITORIUL TRANSILVAN” (Prof. univ. dr. Dinu C. Giurescu, membru al Academiei Române).

Nu doar România, ci toată lumea, este supusă unui veritabil război axiologic în care actorii globali, speculând naivitatea unor “idioți utili”, tare făloși că li s-a pus în “buzunar” patalamaua de licențiați, concură să surpe cu mare zgomot ordinea de drept universală. Mulți nu își dau seama că isterizarea societății, cum este cazul și în România, are tocmai rolul de a camufla această acțiune generală, destabilizatoare, prin care sforarii mediocrității dau iama în instituții ca, într-un mod extremist, să submineze statele naționale, să fure identitatea popoarelor și să ne supună dictaturii minorităților (etnice, sexuale, religioase etc.)!

Cele 3 aspecte se regăsesc (și) în optica organizației antinaționale U.D.M.R., a cărei propagandă secesionistă, horthystă, generează adevărate grozăvii diplomatice, internaționale (tulburându-ne liniștea) și șantajează autoritățile României în favoarea Ungariei!

Nu aș dori să enumăr toate ticăloșiile anticonstituționale ale U.D.M.R., prin care se dorește de fapt destrămarea României (cum bine sesiza distinsul avocat Ioan Pop, președintele Forumului Civic al românilor din Harghita și Covasna), ci aș sublinia nuanța de-a dreptul incredibilă, șocantă pentru secolul pe care îl trăim, în privința ilegalităților flagrante prin care această organizație revanșardă, condusă de K.H., seamănă în România atâta tensiune și ură interetnică: atât în România, cât și în U.E., ONG-iștilor U.D.M.R.-ului li s-a permis, printr-o legislație unică și discriminatorie, să devină în Țara noastră o forță politică fără obligații juridice, iar în Parlamentul European să aibă reprezentanți (contrar legilor U.E.) care promovează o politică etnicistă, contrară Statului Român (în jur de 400.000 de români sunt enclavizați de politica udemeristă în sud-estul Transilvaniei)!

Participarea ilegală a U.D.M.R. la alegeri, în România și U.E., ne arată nu doar cam pe unde ne aflăm, cât și cum anume se împarte dreptatea, în “progresista” Lume Nouă, de către diriguitori europeniști care, nepăsători că U.D.M.R-ul lui K.H. primește o “căruță de bani” de la U.E. și Statul Român, consimt ca această “goarnă” iredentistă să le reamintească europenilor, în general, ideea de schimbare (inclusiv a granițelor). Nu vă lăsați însă amăgiți, stimați cititori: nimic nu este întâmplător și totul are un scop!

Lasă un comentariu