BUCUREȘTI, CLUJ-NAPOCA ȘI TIMIȘOARA, ÎN TOPUL ORAȘELOR CU CELE MAI MULTE COMENZI ONLINE PENTRU MÂNCARE

Distribuie pe:

Numărul comenzilor online pentru mâncare s-a dublat în luna iunie, comparativ cu începutul anului, topul orașelor fiind condus de București, reiese dintr-o analiză realizată de către o platformă de comenzi online. Conform datelor centralizate, cele mai comandate preparate pe platforma foodpanda, în primul semestru al anului 2019, au fost preponderent din bucătăria internațională, iar în topul preferințelor românilor primele cinci locuri sunt ocupate de burgeri, ciorba de văcuță, pizza, pachețelele de primăvară și plăcinta de vișine.

La nivelul primelor șase luni ale anului, foodpanda.ro a continuat planul de dezvoltare la nivel național, prin extinderea operațiunilor în orașele Ploiești, Craiova, Târgu-Mureș și Baia Mare. În acest context, în primele trei luni ale anului 2019, numărul restaurantelor noi listate pe platformă a crescut, în medie, cu peste 132%, comparativ cu aceeași perioadă din 2018. Numai în luna iunie, numărul restaurantelor este cu aproape 50% mai mare față de începutul anului, precizează sursa citată.

La capitolul modalități de plată preferate de către clienții foodpanda în prima parte a anului, 77% dintre aceștia au ales să plătească cash, iar restul de 23% au achitat comenzile online.

Pe parcursul primului semestru, în medie aproximativ trei sferturi (75%) dintre comenzi au fost plasate online, în creștere cu 12% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 1.500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Pitești, Târgu-Mureș și Baia Mare.

Lasă un comentariu