SURPRIZĂ LA FESTIVAL

Distribuie pe:

Sâmbătă, 13 iulie 2019, a avut loc cea de-a treisprezecea ediție a festivalului interetnic “Ceteruica dragă mi-i”. Pentru prima dată, la această manifestare culturală, a fost invitată să participe și formația corală “Dionysos” a Comunității Elene din Brașov. Pentru a afla mai multe despre această comunitate, m-am întreținut, preț de câteva minute, cu unul din cei care fac parte din această comunitate.

- Mă numesc Virgil Cismaș și vă pot spune că această comunitate din Brașov, cea a Comu-nității Elene, se poate mândri cu câteva lucruri, și anume: “Comunitatea numără în jur de 300 de membri și are trei formații de dansuri: formația de copii grupa mijlocie, mică și mare și o formație de cor cu care ne prezentăm pe această scenă, ocazie în care vom cânta câteva cântece grecești și românești. Fiecare grupă de dansatori, cât și grupul vocal “Dionysos” are câte un conducător, iar grupul nostru are un dirijor care, în viața de toate zilele, a fost inginer și pentru că știe muzică se ocupă de noi”.

- Vă dorim succes la această a treia ediție a acestui festival, la care ați fost invitați, vă mulțumesc pentru această scurtă destăinuire.

Lasă un comentariu