SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Distribuie pe:

În multe nopți de veghe, gândurile au luat-o aiurea, dar uneori și cu o țintă precisă. Cum pot eu mulțumi liderilor de sindicat care, pentru mai multe mandate, și-au exprimat, prin vot, încrederea în mine?

Fenomenul e interesant din mai multe puncte de vedere. Toată viața m-am condus după principii bine definite, toată viața mi-am propus să urmez modele sincere și eficiente. Aceste modele ați fost voi, liderii de sindicat, președinții de județe, colegi și prieteni apropiați.

Ne-am călit împreună în mitinguri și demonstrații, în acțiuni sindicale bine organizate, ne-am călit în arșiță și ploi, în vânt și ger pentru o cauză comună: un pic mai bine pentru lucrătorii din învățământ.

Cred că am reușit, și asta, numai datorită vouă, liderilor de sindicat.

Au fost de toate, dar mai ales acea prietenie fără de care omul nu poate să trăiască.

Eu am fost un norocos că v-am cunoscut pe voi, mi-ați dat energie, încredere și putere de muncă, iar eu, prin vorbe și fapte, v-am învățat că omul s-a născut să fie vertical, să nu se îndoaie după situații conjuncturale, să creadă într-un ideal, care, mai târziu sau mai devreme, va fi atins.

Sunt cel mai bogat om, pentru că am luat de la fiecare prisosul profesional sau uman, am adăugat personalității mele și, astfel, bucuria împlinirii personale, dar și colective, s-a desăvârșit.

Rămâneți uniți și solidari în jurul conducătorilor voștri, rămâneți cu acel zâmbet și privire din momentele de relaxare comună.

Rămâneți aceiași colegi și prieteni curați în gânduri și acțiune, rămâneți mai presus de toate: OAMENI.

Să vă dea D-zeu sănătate, putere de muncă, împliniri familiale, profesionale și sociale într-o familie frumoasă sub patronajul marelui Spiru Haret.

 

Lasă un comentariu