ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (176) KELEMEN HUNOR (VII)

Distribuie pe:

“Nu, domnule Kelemen Hunor, fața adevărată a României este cea tolerantă, civilizată, în care... Dumneavoastră ați dirijat finanțarea culturii române, iar U.D.M.R. este de 30 de ani la putere și în Parlament, inclusiv cu voturi din Teleorman și Vaslui. Sper ca maghiarii din România să se lepede de dumneavoastră” (Conf. univ. dr. Adrian Papahagi, Facultatea de Litere din Cluj).

Fiind un lider literalmente provocator, nicidecum pacificator, K.H. ne reamintește cumva că trăim vremuri de mari tulburări, derutante, în care el însuși, având un temperament “veșnic” nemulțumit și irascibil, este croit de Sistem după “chipul și asemănarea” pleiadei de ideologi mondialiști care, manipulator, uzurpă “din fașă” armonia socială și, căutând cu disperare adversari pe care să îi supună bătăii lor de joc, împroșcă națiunile cu nesfârșite culpe prefabricate!

Ca urmare, în mod cinic, K.H. nu ezită să țipe din toți bojocii la “goarnele” Media, interne și externe, sugerând credulilor că, la Valea Uzului, românii i-ar fi atacat cu barbarie pe maghiarii din incinta Cimitirului, lucru care, ca să vezi!, arată lumii “adevărata față a României” și pune sub semnul întrebării efortul considerabil al României de a fi un “model european de protejare a minorităților”!

Cine vorbește, însă? Vorbește un diversionist care “uită” că în 1994 extremiștii maghiari au reușit trista performanță să îi maghiarizeze până și pe morții de acolo, iar în 2019 au pus lacăt ca nu cumva românii să își poată plânge morții pe la morminte! Da, iată cine vorbește! Tocmai K.H., cel care “nu poate să doarmă” că românii au pus o cruce de piatră în Cimitir, solicitând Ministerului Culturii să își retragă avizul pentru că ... ar fi un simbol legionar!

Nu știu ce spaime vă provoacă românii, fie ei și neo-legionari, dar a te război și cu crucile, când însăși Patriarhia îți spune că acel model (celtic) se întâlnește la noi din cele mai vechi timpuri, este descalificant și antihristic!

Lasă un comentariu