O CARTE POȘTALĂ A AJUNS LA DESTINAȚIE DUPĂ 26 DE ANI...

O femeie din Statele Unite a declarat că încearcă să rezolve un mister fascinant după ce o carte poștală a fost livrată la locuința ei din Illinois după 26 de ani de la timbrare, relatează miercuri UPI.

Kim Draper a afirmat că a crezut inițial că scrisoarea a fost trimisă la adresa greșită când a apărut pe 8 iulie la locuința ei din Springfield, însă după ce s-a uitat cu atenție a văzut că aceasta fusese trimisă unor persoane care au locuit anterior la aceeași adresă în urmă cu 26 de ani - 8 iulie 1993.

Cartea poștală, adresată lui Leena și Muhammad Ali Kizilbash, este semnată “tatăl tău” și oferă detalii despre călătoriile bărbatului în Hong Kong.

“Este într-o stare foarte bună după ce s-a aflat undeva în sistemul de corespondență timp de 26 de ani”, a declarat Draper pentru publicația locală The State Journal-Register.

Draper a afirmat că speră să-i găsească pe destinatari, însă nu a reușit până acum să obțină nicio informație care să o ducă la ei.

“Am sperat că poate dacă cineva a văzut povestea în ziarul nostru local, poate un membru al familiei, atunci mă va contacta”, a declarat femeia pentru CNN. “Chiar aș vrea să îi întâlnesc. Nu vreau să pun scrisoarea iar la poștă”, a mai spus ea.

 

Lasă un comentariu