AUTOTURISME MARCA VOLVO, RECHEMATE ÎN SERVICE!

Distribuie pe:

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a făcut publică o informare a reprezentanței Volvo din România, conform căreia aceasta va rechema 822 de mașini în service, pe teritoriul țării noastre, ca urmare a riscului de apariție a unui incendiu la compartimentul motor. Sunt afectate modelele V40, S60, V60, V70, XC70, XC60 și XC90.

“În urma investigațiilor efectuate, Volvo Cars a identificat faptul că, în cazuri foarte rare, galeria de admisie din plastic a motorului diesel se poate topi și deforma. În cel mai rău scenariu, există posibilitatea apariției unei surse de foc localizată în compartimentul motor.

Măsura de rechemare în service este una preventivă, cu scopul de a evita producerea unor incidente, întrucât până în prezent nu au fost semnalate incendii în urma acestei probleme.

Modelele afectate sunt V40, S60, V60 și versiunile lor Cross Country, plus unitățile V70, XC70, XC60 și XC90, produse în anii 2015 și 2016.

În perioada următoare, proprietarii afectați vor fi contactați pentru o programare în service.

Astfel, în total, în România, vor fi rechemate în service 822 de unități produse în perioada 2014 - 2019, care sunt echipate cu motoare diesel cu 4 cilindri”, menționează Volvo în notificarea transmisă celor de la ANPC.

Lasă un comentariu