SIGHIȘOARA - PREGĂTIRI INTENSE PENTRU FESTIVALUL INTERCULTURAL PROETNICA

Distribuie pe:

În perioada 21-25 august 2019 se desfășoară cea de-a XVII-a ediție a Festivalului intercultural ProEtnica, proiect aprobat de legislativul municipal în ședința ordinară din luna iunie.

Evenimentul, organizat de IBZ Centrul Educațional Interetnic pentru Tineret Sighișoara, este o tradiție valoroasă în peisajul cultural românesc, reprezentând cea mai importantă manifestare culturală a tuturor minorităților naționale din România.

Centrul Educațional Interetnic pentru Tineret și ProEtnica - Festival Intercultural Sighișoara sunt parteneri în două proiecte culturale importante: InterKultural 2019 și Academia Interculturală de vară 2019, ambele desfășurate la Sighișoara, în perioada 18-23 august, respectiv 19-26 august. Cele două proiecte sunt în concordanță cu obiectivele Festivalului Intercultural ProEtnica și se suprapun cu acesta ca perioadă de desfășurare.

Detalii cu privire la organizarea acestui eveniment se pot obține accesând site-ul https://www.proetnica.ro/2019/index.php/ro/, sau prin e-mail proetnica@ibz.ro, informează municipalitatea.

Lasă un comentariu