AVOCATA ASISTENTEI MATERNALE A DEPUS PLÂNGERE PENALĂ PE NUMELE PROCUROAREI CARE A BRUSCAT FETIȚA...

Distribuie pe:

Avocata asistentei maternale din Baia de Aramă a depus, la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), o plângere penală împotriva procuroarei Maria Pițurcă de la Parchetul Curții de Apel Craiova, cea care ar fi bruscat-o pe fetița de opt ani, în timp ce copilul era ridicat pentru a fi dat spre adopție.

“Am venit la Secția specială pentru a depune plângere penală împotriva doamnei procuror Maria Pițurcă referitor la săvârșirea infracțiunilor de răpire de persoane, constituire de grup infracțional, rele tratamente aplicate minorului. Față de această împrejurare nu putem sta așa, trebuie ca Parchetul General să ia măsuri pentru aceste infracțiuni comise. (...) Constituire de grup infracțional, pentru că a fost doamna procuror Maria Pițurcă, a fost familia Săcărin, au fost și cei doi polițiști, care au participat la această răpire. Doamna procuror nu avea această calitate de a veni și lua fetița”, a spus Ioana Constantin, avocata familiei Șărămăt.

Ea a mai spus că familia asistentei maternale nu a știut nimic despre plecarea fetiței din țară.

“Nu s-a știut absolut nimic. Ne-a luat prin surprindere faptul că s-au soluționat atât de repede problemele referitoare la pașaport și viză. Chiar este pur și simplu revoltător. (...) Trebuia ca fetița să rămână în țară cu părinții, adusă familia Săcărin, pentru că acum urmează cercetarea penală, știm că este obligatorie. Stăm și ne întrebăm acum cum vor soluționa aceste acte de procedură”, a precizat avocata.

Lasă un comentariu