STIMAȚI TÂRGUMUREȘENI, ROMÂNI!

Distribuie pe:

Conducerea Redacției „Cuvântul liber" vă împărtășește nemulțumirea pentru că Primăria municipiului Târgu-Mureș a ridicat cele 13 chioșcuri de vânzare a presei, amplasate în principalele zone (cartiere) ale orașului motivând că proprietarul lor, Ioan Anghel, nu a plătit, în ultimul timp, taxele datorate primăriei pentru suprafața de domeniu public ocupată de respectivele chioșcuri.

SC „Cuvântul liber" SRL are o pierdere de peste o mie de lei zilnic prin faptul că, în medie, nu mai vindem 500 de ziare „Cuvântul liber" din cauza eliminării chioșcurilor respective din Târgu-Mureș, iar dumneavoastră, cititorii fideli ai ziarului nostru, stindardul în apărarea drepturilor și libertăților noastre de neam și limbă împotriva autonomiei teritoriale pe criterii etnice, vi se încalcă dreptul la libera informare, chiar de către cei plătiți din banii dumneavoastră.

Prin suprimarea libertății presei scrise se lovește direct în democrație, în drepturile omului, încurajându-se acțiunile extremiștilor, organizațiilor și uniunilor (partide) care susțin ideile dictaturii în relațiile cu publicul cititor. Pentru ca ziarul românilor din județele Mureș (Harghita și Covasna) să supraviețuiască financiar, să ajungă la dumneavoastră, stimați cititori, cei care l-ați cumpărat de la chioșcuri, în continuare vă rugăm să vă abonați la factorii poștali (și la oficiile poștale) chiar dacă aceștia vi-l aduc după-amiază pentru că sunt tot mai puțini și plătiți prost. 42% din banii plătiți de dumneavoastră pe abonamente îi ia Poșta, cu toate că serviciile prestate de aceasta sunt sub orice critică.

În Târgu-Mureș mai funcționează următoarele chioșcuri de vânzare a presei: trei în Piața Trandafirilor, unul în Piața din str. Cuza Vodă, unul în Piața din Dâmbul Pietros și unul în Piața de ruși, de unde puteți cumpăra ziarul „Cuvântul liber".

Lasă un comentariu