CE VREA ȘI CE NU VREA UDMR! SAU FACE CE VREA?

Distribuie pe:

Președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, a anunțat că va organiza la 25 sau 26 august a.c. un miting cu peste 10.000 de oameni la Cimitirul din Valea Uzului. Borboly susține că mitingul va fi organizat de Consiliul Județean Harghita. Știrea a fost dată de site-ul de limbă maghiară Transindex.ro.

Redactorul-șef al cotidianului „Informația Harghitei", Mihai Groza, a relatat într-un editorial felul în care românii din Miercurea-Ciuc au fost insultați grosolan de primarul UDMR, Ráduly Robert Kálmán. Iată felul în care s-a adresat primarul de Miercurea-Ciuc românilor, invitându-i la „Festivalul muzicii vechi": ...„Am uitat că de o sută de ani sunteți aici!".

În acest context, să nu omitem un aspect. Cătălin Berenghi a deschis un proces, Procesul pentru suspendarea și desființarea UDMR! Procesul va avea loc în ziua de marți, 30 iulie 2019, de la ora 14.00, la Judecătoria Sector 5 (Palatul de Justiție, vis-a-vis de Centrul Istoric), va avea loc procesul pentru sistarea activității UDMR, până la terminarea și finalizarea procesului, având ca obiect DESFIINȚAREA UDMR. Numărul dosararului este 15626/302/2019. Toți care susțin ideea sunt invitați să depună cereri de intervenție. Cererile de intervenție trebuie să ajungă la dosarul cauzei până pe 29 iulie 2019, inclusiv! Cererea trebuie să fie insoțită de o copie a CI, pe care să scrie „conform cu originalul", semnată și datată!!! Cei care nu reușesc să le trimită la timp, pot să le depună marți, 30 iulie 2019, în timpul procesului. Prin poștă, la Judecătoria sectorului 5 București, Dosar16391/302/2019 .

Strada Splaiul Independenței nr. 5, sector 4, București.

E-mail: jud-sector5@just.ro

Lasă un comentariu