PARTIDUL ROMÂNIA NOASTRĂ ACUZĂ: INCOMPETENȚA ȘI INDOLENȚA AUTORITĂȚILOR ESTE CRIMINALĂ!

Distribuie pe:

Alături de milioane de români, Partidul România Noastră a primit cu stupefacție și profundă indignare cum beneficiarii fondurilor publice, plătiți să ne protejeze de violența crescândă manifestată în societatea românească a zilei de astăzi, dând dovadă de incompetență și indolență, au devenit complici la crime abominabile ce zguduie opinia publică.

UN COPIL a avut curajul să-și înfrunte agresorul și a telefonat la numărul unic 112 și a cerut AJUTOR. De TREI ori.

Un întreg sistem compus din polițiști, procurori, judecători, miniștri și prim-ministru nu a reușit să găsească locația unde era sechestrată adolescenta!

Constatăm azi din știrile difuzate de mass-media că timp de mai multe luni au fost săvârșite răpiri repetate, care s-au finalizat cu omucideri în serie, perioadă în care autoritățile publice nu au făcut nimic pentru a-și îndeplini obligațiile și a proteja viața cetățenilor, în special a copiilor noștri. Pentru că acestea sunt parazitate de mulți incompetenți și indolenți! Pentru că acestora nu le pasă de români! Pentru că așa vor ele!

Partidul România Noastră consideră că responsabilitatea pierderii vieții copiilor aparține în egală măsură celor ce fac parte din sistemul amintit. Autoritățile române sunt la fel de vinovate de crimele săvârșite ca și criminalul. Nu au făcut nimic pentru a identifica autorul infracțiunilor și pentru a împiedica săvârșirea unei noi crime de o ferocitate ieșită din comun.

Cadrul legal există pentru a împiedica săvârșirea unor crime, dar constatăm că acesta nu a fost pus în aplicare. Vinovate sunt autoritățile publice și unii dintre angajații lor.

După tragedia aviatică din Munții Apuseni, Serviciul de Transmisiuni Speciale (S.T.S.) se pare că și-a dovedit din nou incompetența. Deocamdată este ignorat Serviciul Român de Informații care avea posibilitatea să contribuie decisiv la identificarea locației (într-un municipiu din România unde au fost săvârșite crime în serie) și la arestarea la timp a criminalului, respectiv la posibila salvare a adolescentei. Se știe că S.R.I. ascultă și înregistrează toate convorbirile telefonice ale cetățenilor români. Cu siguranță că, specialiștii din cadrul S.R.I. l-au avut sub observație și pe monstrul din municipiul Caracal. Demiterea vinovaților și demisiile - pe care le considerăm necesare și de neevitat - sunt insuficiente. Este necesar ca aceștia să fie trași la răspundere penală pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu soldate cu uciderea mai multor copii.

 

Lasă un comentariu