DECORUL, OSPITALITATEA ȘI SERVICIILE DE ÎNALTĂ CLASĂ VĂ GARANTEAZĂ O NUNTĂ AȘA CUM AȚI VISAT!

Distribuie pe:

Dacă doriți ca evenimentul dumneavoastră să fie realmente memorabil, echipa Aroma vine în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră și vă pune la dispoziție sala Aroma Wedding Garden, cu 10.000 de locuri, aflată lângă benzinăria Petrom, în dreapta șoselei, la intrarea în municipiul Reghin, unde decorul, ospitalitatea și serviciile de înaltă clasă vă garantează o nuntă așa cum ați visat și a altor evenimente familiale: botez, ziua de naștere etc., cu un număr mai mare de invitați.

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente, proprietarul ec. Ioan Eugen Fărcaș arată: “Suntem în măsură să vă oferim un pachet de servicii complet adaptat nevoilor dumneavoastră, la un preț competitiv. Vă stăm la dispoziție cu planificare, recomandări și asistență până în cele mai mici detalii, pentru ca nunta dumneavoastră să fie unică și deosebită! Exemplu, nunta Claudiei Pop din după-amiaza zilei de 28 iulie 2019, de la care vă prezint imagini ce susțin calificativul de nuntă unică și deosebită!

Calitatea și eficiența demonstrată a proiectelor noastre, implicarea și atenția la detalii, preocuparea continuă pentru modernizare și perfecționare ne-au adus cel mai important capital: încrederea clienților noștri.

Aroma Wedding Garden se întinde pe o suprafață de 28.000 mp, dispune de o parcare privată păzită de 8.000 mp, de un lac de 7.000 mp, spații verzi, zonă lounch, terase etc.

Restaurantul dispune de o bucătărie proprie profesională, un spațiu generos pentru dans, scenă pentru formație, sistem de sonorizare profesional, lumini ambientale și lumini profesionale de scenă. Este dotat cu sistem de climatizare/ventilare de ultimă generație și internet wireless, având, de asemenea, generatoare de curent pentru situațiile neprevăzute.

O ambianță de căldură și lumină, detalii deosebite și un decor unic sunt doar câteva elemente ce vor transpune evenimentul dumneavoastră într-o nuntă memorabilă”.

 

Lasă un comentariu