ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (184) “CRUCIȘĂTORUL” CRISTIAN TUDOR POPESCU (I)

Distribuie pe:

“Toți cei care și-au făcut ziare în anii ´90 (bazându-se pe o listă furnizată de fostul ofițer al S.R.I., D. Dragomir, fostul consilier guvernamental Vâlcov îl consideră pe C.T.P. ca fiind informator al S.R.I. - n.a.) aveau în spate «băieții». Era fosta Securitate care voia să facă bani” (Ion Cristoiu, editorialist al cotidianului Evenimentul Zilei, 2015).

Insuflând publicului ideea că ar fi un fel de “salvatori mondiali”, numai “buni” să arunce la “coș” tot trecutul istoric al omenirii, “misionarii” globalizării au creat un complex mecanism al subordonării în masă și, în încercarea lor (radicală, extremistă) de a ne supune unei ideologii antinaționale, antiumane și anticreștine, se folosesc fără scrupule de Presa mainstream (transformată într-un fel de “câine de pază” al puterii) cu scopul de a o asmuți împotriva unor grupuri sociale (azi, lupta de clasă este înlocuită cu lupta între generații), de a-i linșa la ordin pe exponenții antiglobaliști și de a reduce la tăcere mințile (nonconformiste) cele mai strălucite!

Astfel, că vrem sau nu, suntem martorii unui “spectacol” în masă, cu mult zumzet, sunet și lumină în care “arhitecții” Noii “Ordini” Sociale (neoliberale) se înconjoară de “scutul” unor “gardieni”, gen C.T.P., care nu ezită în făurirea postmodernismului stabilit de interesele multinaționalelor, să facă uz de “arma” linșajului verbal pentru a produce dezbinare în Țară, a polariza societatea între “ei” și “noi”, a insulta cu scopul compromiterii și excluderii din spațiul public, a eticheta în sensul unor incriminante “liste negre” și, nu în ultimul rând, a întreține o atmosferă generală de ștergere a identității naționale și de disoluție totală a autorității (Stat, Biserica Ortodoxă etc.)! Ei ocupă, omniprezent, întregul spațiu public și, printr-o graduală escaladare a urii, mimează independența și ne “înveninează” cu niște psihoze romanțate “justițiar” care se “învârt” în jurul unor cuvinte-cheie repetate obsesiv: globalizare, europenizare, liberalizare, reformă, capitalism, piață etc.

O astfel de Presă, din care se distinge și “crucișătorul” C.T.P., nu a făcut după ´89 niciun fel de rabat, cu concursul fostei Securități și al actualului S.R.I., ca să ne țină într-un con de umbră informativ și, prin deșănțata propagandă a ideologiei globaliste, să ne “îndoape” cu emisiuni imbecile, să distrugă principiile consacrate, să ne “formateze” o gândire colectivă captivă și să ne “reeduce” printr-un experiment menit să ne răstoarne puterea de percepție asupra realității (nu degeaba, patronul PRO TV - A. Sârbu - ne-a “dezvăluit”: “am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV. Știrile de la ora 5 sunt o mare diversiune”)!

Cât îl privește pe “prințul presei”, inginerul C.T.P., acesta s-a “orientat”, “mitraliind” în stânga și în dreapta cu un limbaj violent, în Presa de după 1989, de partea baricadei susținute de Securitate: ne-a “convins” că în ´89 a fost executat Ceaușescu, dar nu cum a fost de fapt executat poporul român; ne-a lăsat impresia că am intrat în democrație, dar nu în globalizare (să nu uităm cum C.T.P. a susținut “ciuma roșie”, pe președintele Iliescu și F.S.N., consimțind să facă parte dintr-un angrenaj mediatico-politic care a asigurat impunerea, menținerea și stabilitatea... “democrației originale”)! Iar despre felul cum și-a linșat “dușmanii”, până a se preta la a susține intervenția violentă a minerilor împotriva protestatarilor anticomuniști (etc.), veți putea citi în numerele viitoare ale ziarului nostru...

 

Lasă un comentariu