TABĂRĂ... CU DROGURI ȘI ALCOOL

Distribuie pe:

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Harghita și Crucea Roșie - subfiliala Gheorgheni “n-au stat degeaba” pe parcursul celei de a 30-a ediții a Universității de Vară și a Taberei Studențești Bálványos, recent încheiate la Băile Tușnad.

Potrivit SAJ, 171 de persoane au avut nevoie și au primit îngrijiri medicale, șase fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, de către echipajele SAJ, pacienții prezentând traumatisme craniene acute, intoxicații produse în urma consumului de alcool și diferite droguri, convulsii epileptice, boli vasculare cerebrale.

S-au înregistrat, de asemenea, cazuri de traumatisme minore, de stări febrile, colici abdominale, intoxicații alcoolice, entorse, luxații, deshidratare, înțepături de insecte ș.a.

Între cazurile mai grave au fost semnalate două produse în urma consumului de diferite droguri, două convulsii epileptice, precum și câte un caz de boală vasculară cerebrală și comă alcoolică, se mai arată în raportul SAJ. (sursa foto - ziarharghita.ro)

Lasă un comentariu