MICHAEL SCHUMACHER FACE PROGRESE ÎN RECUPERARE...

Distribuie pe:

Jean Todt, fostul şef al lui Michael Schumacher de la Ferrari, anunţă că fostul mare pilot este pe mâini bune, iar cei doi urmăresc Formula 1 împreună, la televizor. Sunt cele mai bune veşti posibile pentru fanii germanului, în absenţa unor informaţii clare de la familia lui Schumacher. “Sunt mereu atent cu ceea ce spun, dar e adevărat. Am văzut o cursă alături de Michael Schumacher, acasă la el în Elveţia. Michael este pe cele mai bune mâini posibile şi este foarte bine îngrijit la el acasă. Nu va renunţa şi va lupta în continuare. Familia sa luptă la fel de mult şi bineînţeles că prietenia noastră e la fel ca întotdeauna. Asta chiar dacă nu mai comunicăm la fel ca înainte. El continuă să lupte. Și familia sa luptă în acelaşi mod”, a spus Jean Todt, preşedinte FIA şi fostul şef al lui Schumacher la Ferrari. Todt a explicat şi motivul pentru care familia nu oferă mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher. “E o chestiune foarte privată. Dar să ştiţi că e foarte bine îngrijit, trăieşte împreună cu familia sa într-o casă între Geneva şi Lausanne. În final, doar gândurile pozitive îl vor ajuta. Întreaga familie este foarte pozitivă în ciuda circumstanţelor. Eu sunt foarte ataşat de Michael. Nu a fost o persoană care să ofere prietenie foarte uşor, însă cu mine are o relaţie puternică”, a spus Todt la Radio Monte Carlo.

 

Michael Schumacher, accident de schi...

În ultima zi din 2013, Michael Schumacher a căzut pe pârtia de ski din Alpii francezi şi s-a lovit la cap. A petrecut şase luni în comă, iar apoi şi-a revenit şi a fost mutat în casa din Elveţia, unde este îngrijit de o armată de oameni. Familia oferă foarte puţine detalii despre starea sa reală de sănătate din chiar dorinţa pilotului de a avea parte de intimitate deplină. Ultima informaţie de la familia lui Schumacher a venit în ianuarie, cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

Atunci, Michael Schumacher a fost mutat în vila familiei din Mallorca, pentru a profita de vremea mai bună. Numele Schumacher are şanse tot mai mari să continue în Formula 1. Mick, fiul lui Michael, a condus în weekend-ul trecut monopostul Ferrari cu care Michael a cucerit ultimul titlu mondial. Acesta concurează în Formula 2 pentru italienii de la Prema, care îşi trimit piloţii mai departe în Formula 1 la Ferrari.

Lasă un comentariu