HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2019

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, luna august aduce fiecărei zodii dinamism, planuri şi idei noi, schimbări benefice, dar impune şi rezolvarea problemelor din trecut.

Berbec - În luna august, o să fiţi cuprinşi de entuziasm şi de un val de putere, fiind şi o perioadă favorabilă pentru a compensa pierderile trecute, pentru a reveni la problemele de altădată şi a le căuta soluţii. Pentru că norocul vă însoţeşte, veţi deveni mai populari, lucru care poate provoca nemulţumiri din partea prietenilor şi a colegilor mai puţin prosperi. Prin urmare, vă puteţi confrunta cu invidii şi bârfe. Oricum, e bine să vă stăpâniţi impulsivitatea emoţională şi să nu complicaţi relaţiile cu persoanele în vârstă sau cu şefii. Vor apărea noi propuneri şi proiecte care promit un bun profit, care vă fac să vă pierdeţi interesul pentru afacerile vechi.

Taur - Viaţa activă din jur vă plictiseşte şi vă enervează, motiv numai bun să evadaţi într-o vacanţă, altfel tensiunile în relaţiile cu oamenii apropiaţi şi cu partenerii pot aduce haos şi agitaţie. Situaţia poate fi complicată de faptul că vă bazaţi prea mult pe cunoştinţe ocazionale sau pe informaţii false. Însă, din a doua jumătate a lunii, totul se ameliorează, energiile vă fac să vă simţiţi mai confortabil, stima de sine va creşte, vin şi reuşite în carieră, fiind posibil să încercaţi un nou domeniu de activitate. Pentru nativii singuri, e momentul să fie pe fază, pentru că partenerul potrivit este foarte aproape, în schimb Taurii căsătoriţi, cu dor de aventură, riscă să fie prinşi în flagrant şi să suporte consecinţele.

Gemeni - Veţi simţi un interes sporit faţă de comunicare, călătorii, întâlniri cu potenţiali parteneri care vă vor ajuta să vă realizaţi potenţialul profesional. Se pot ivi perspective bune pentru carieră şi veţi intui în ce direcţie să luaţi măsuri pentru a nu pierde ocazia. În acelaşi timp, veţi utiliza vechile legături, mergând spre schimbare şi deschizând perspective pentru dezvoltarea ulterioară. Această perioadă poate fi de succes pentru aceia care nu se vor teme să îşi asume riscuri, să comunice cu prietenii, să vorbească despre planurile lor şi să caute ajutoare. Este momentul potrivit pentru a vă crea propria echipă, un grup de oameni cu aceeaşi logică şi cu interese comune, care îşi pot susţine şi dezvolta ideile.

Rac - Energiile lunii august nu vor fi percepute de voi prea confortabil. Este posibil să existe relaţii dificile cu partenerii, tensiuni care, uneori, vor duce la certuri şi reproşuri. Din punct de vedere financiar, unii vor fi norocoşi, deoarece obţin un loc de muncă mai bine plătit sau se angajează în proiecte sociale interesante. Cu toate acestea, dorinţa de a controla pe deplin situaţia şi de a dicta condiţiile poate provoca rezistenţa altora sau chiar rupturi de legături. În acelaşi timp, influenţa Racilor asupra celorlalţi, în special asupra colegilor, va fi mare, astfel încât îşi vor putea urmări propriile ţeluri stabilite pe termen scurt. Întâlnirile, negocierile, comunicările pot aduce atât beneficii materiale, cât şi satisfacţie morală.

Leu - Potenţialul intim şi creativ este activat, ceea ce poate schimba nu numai viaţa personală, ci şi statutul social. Veţi fi ambiţioşi, cu dorinţă de a fi vizibili, de a face lucrurile doar cum vreţi voi. Orice aventuri şi acţiuni sunt susţinute de alţii şi, datorită acestui fapt, aveţi ocazia să vă confirmaţi autoritatea, să vă îmbunătăţiţi viaţa. Totodată, unii sunt neglijenţi, exagerat de încrezători, bazându-se pe noroc, iar astfel de acţiuni se pot întoarce împotriva lor. Obiectivele înalte vă vor distrage de la afacerile începute şi de la îndatoririle de zi cu zi, ameninţând complicaţii în relaţiile cu şefii, cu angajatorii. Aveţi grijă la oamenii din jur, care propun acţiuni fără sens, proiecte dubioase sau promit ceva fără acoperire.

Fecioară - Instabilitatea energiei astrale vă îndreaptă mai mult spre odihnă decât spre muncă viguroasă. August nu este perioada cea mai potrivită pentru manifestarea de iniţiative şi ambiţii, ci este mai potrivită pentru finalizarea proiectelor deja începute. Este mai bine să amânaţi problemele importante şi responsabile până la sfârşitul lunii, când energia devine mai stabilizată şi vă veţi simţi mai încrezători. În schimb, mergeţi în vacanţe, socializaţi într-un cerc apropiat de cei dragi, căci ei vă ajută să vă simţiţi în siguranţă şi vă asigură nevoile. Evenimentele pline de bucurie pot apărea doar în familie, unde se pot realiza visuri vechi cu sprijinul rudelor.

Balanţă - În prima parte a lunii, vă puteţi exprima cu succes ideile, într-un proiect colectiv, în activităţi educaţionale sau ştiinţifice, lucru care vă oferă o imagine bună la locul de muncă şi care poate deschide perspective bune. Este un moment bun pentru a vă transfera la un alt loc de muncă mai profitabil, pentru a găsi noi parteneri sau noi angajaţi, pentru a semna contracte, pentru a organiza negocieri şi întâlniri. Totul este să fiţi foarte atenţi la detalii, să elaboraţi opţiuni realiste, ţinând seama de toate nuanţele. În relaţiile cu apropiaţii şi cu rudele, pot apărea multe dificultăţi, în special cu reprezentanţii generaţiei mai în vârstă. Veţi vedea feţele adevărate ale celor apropiaţi şi numai partenerii de viaţă ajută la rezolvarea problemelor vechi.

Scorpion - Starea de spirit şi, în general, sănătatea nu reprezintă puncte forte în această lună, în schimb, la nivel profesional şi social, aceasta este o perioadă foarte bună. Munca va începe să dea rezultate şi veţi avea multe oportunităţi. Trebuie doar să fiţi întreprinzători, să vă folosiţi conexiunile, farmecul şi intuiţia şi să nu aşteptaţi ca norocul să bată la uşă. Este o lună bună pentru a consolida afaceri personale, legături cu cooperare fructuoasă şi de a vă creşte veniturile. Cu toate acestea, fiecare succes are şi un dezavantaj, astfel încât între parteneri pot apărea duşmani invidioşi, rivali sau lideri prea activi, care vor căuta în orice mod să vă submineze autoritatea. Adunaţi-vă în jur oameni valoroşi, asistenţi, parteneri fiabili, iar împreună cu ei vine succesul comun.

Săgetător - Activităţile publice şi performanţele Săgetătorilor vor fi la cote înalte şi le vor întări stima de sine. Cu fiecare zi, veţi simţi o creştere a energiei vitale, a dorinţei de a vă pregăti pentru acţiune, a mobilităţii, precum şi o dorinţă pentru sport şi aventură. Vă veţi simţi pregătiţi de luptă pentru o poziţie de încredere în viaţă, pentru stabilitatea situaţiei financiare, iar toată activitatea şi presiunea din luna aceasta vă ajută să vă atingeţi obiectivele. Acesta este un moment bun pentru călătorii de afaceri sau turistice în străinătate, pentru mutare şi fortificare de noi legături creative cu colegii străini. Există o mare probabilitate ca unii să îşi găsească locuinţă, partener, faimă sau succes. Sprijinul oamenilor apropiaţi, al rudelor, oportunitatea de a împărtăşi cu cineva gândurile, ideile, toate vor avea o mare importanţă.

Capricorn - Mulţi Capricorni se vor simţi lipsiţi de putere, pot apărea schimbări semnificative în viaţa şi relaţiile cu partenerii. Unii pot atinge o anumită limită, urmată de nevoia de schimbare, cel mai probabil spirituală, de conştiinţă, de idei şi ideologie, de obiceiuri. Se pot transforma vechile legături, veţi face un bilanţ al drumului de până acum, veţi aduce în prim-plan necesitatea de a rezolva probleme legate de propriile greşeli sau de un comportament incorect. Conflictele mici, problemele materiale pot perturba echilibrul emoţional, iar voi o să vă străduiţi să vă protejaţi fără tact şi diplomaţie, recurgând la orice mijloace. Însă, veţi fi şi norocoşi. Prin urmare, veţi reuşi să rezolvaţi problemele cu pierderi minime.

Vărsător - August este o perioadă mai relaxată şi mai stabilă, când se pot sorta greşelile şi se pot lua decizii în cunoştinţă de cauză. Vă aşteaptă o viaţă activă, plină de evenimente şi întâlniri. Partenerii vă vor împinge şi ei să vă schimbaţi, să accesaţi noi înălţimi, corespunzătoare talentelor şi capabilităţilor voastre. Cooperarea reuşită şi noii parteneri pot deschide perspective mai largi de autorealizare, oferindu-vă o viaţă complet diferită. Acest lucru va permite despărţirea fără regrete de legături vechi sau încercarea valorificării talentelor într-un domeniu nou. Relaţiile de dragoste se pot dezvolta, aceasta fiind o lună favorabilă pentru nunţi şi angajări parafate.

Peşti - Este o perioadă dificilă, atât pentru sănătate, cât şi pentru manifestarea abilităţilor în afaceri. Cu toate acestea, anumite circumstanţe vă vor ajuta să vă demonstraţi profesionalismul, iar şefii şi conducerea vor aprecia, putând chiar să vă ofere o nouă o poziţie socială mai înaltă. Va trebui însă arsă o karmă negativă pe zona serviciului şi pe capacitatea de a-i organiza pe cei din jur pentru a rezolva probleme presante. Vă va fi greu să vă exprimaţi, mulţi dintre voi pot adopta o atitudine defensivă, de aşteptare. Însă, nu e neapărat o atitudine benefică, deoarece va duce la agitaţie şi inconsecvenţă în comportament. Va trebui să vă restrângeţi aceste impulsuri, să încercaţi să vă mobilizaţi pentru a duce proiectele la îndeplinire. 

Lasă un comentariu